Πάτρα: Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

 

Πάτρα: Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Πάτρα: Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα  στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας». Για σήμερα έχουν προγραμματίσει πεντάωρη στάση εργασίας.

“Στα πλαίσια των αποφάσεων της ΑΔΕΔΥ αλλά και της ΠΟΕΔΗΝ, πραγματοποιήσαμε σήμερα ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Μελών μας και στη συνέχεια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ κλπ άλλα ζητήματα – προβλήματα του χώρου μας.
Στη παράσταση διαμαρτυρίας που εξελίχθηκε σε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ μεταξύ των Εργαζόμενων και όλου του Δ.Σ του Νοσοκομείου στο αμφιθέατρο, το Σωματείο μας ζήτησε από την Διοίκηση:

  • Ø Κατ΄ αρχήν την συμπαράσταση του Δ.Σ στο ζήτημα των αξιολογήσεων, που δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο πέρα από το να μην προχωρήσει στις προβλεπόμενες ποσοστώσεις.
  • Ø Συζήτηση στο Δ.Σ ΑΜΕΣΑ για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και λήψη σχετικής απόφασης – διεκδίκησης γενναίων προσλήψεων, λόγω της δυσχερούς κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει ως Νοσοκομείο.
  • Ø Αντιμετώπιση του προβλήματος με τις Αργίες και τα Νυκτερινά, καλύπτοντας οικονομικά πλήρως όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, ειδάλλως προσαρμογή των προγραμμάτων μας στις εκάστοτε πιστώσεις και βεβαίως την εξόφληση των οφειλόμενων Αργιών-Νυκτερινών του Δεκέμβρη του 2011 του Μάρτη του 2012.
  • Ø κλπ άλλα ζητήματα προβλήματα.

Πέρα από τα προαναφερόμενα συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας για τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ, την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΔΙΑΛΥΣΗ των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Νοσοκομείου μας, ΑΥΡΙΟ (σήμερα) με την 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 09:00-14:00. Έπεται συνέχεια ……….”

 

Πηγη:  The Best News.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 509 access attempts in the last 7 days.