Ειδική και αυτόνομη συζήτηση για το ωράριο των γιατρών του ΕΣΥ συμφώνησαν Βορίδης – ΟΕΝΓΕ

 

voridis
Ειδική και αυτόνομη συζήτηση για το ωράριο των γιατρών του ΕΣΥ συμφώνησαν Βορίδης – ΟΕΝΓΕ

Από Βασίλη Βενιζέλο
Στο γνωστό του βηματισμό, χωρίς να ανοίξει τα “χαρτιά” του για κάποιο ζήτημα, εμφανίσθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουλίου ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια της πρώτης προγραμματισμένης συνάντησής του με τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

 

Πάντως, χωρίς να επαναλάβει τα περί καθιέρωσης κυκλικού ωραρίου (βάρδιες) για τους γιατρούς του ΕΣΥ, σε αντικατάσταση του συστήματος των εφημεριών, ο Μάκης Βορίδης δέχθηκε την πρόταση την οποία εισηγήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο μερών ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας, σύμφωνα με την οποία, αφού ενημερωθεί ο υπουργός Υγείας σχετικά με όλες τις πτυχές και τις λεπτομέρειες του θέματος, το σύστημα του ωραρίου εργασίας των γιατρών του ΕΣΥ να συζητηθεί ξεχωριστά και αυτόνομα μεταξύ των δύο μερών, και μάλιστα σε ειδικές για το συγκεκριμένο θέμα συναντήσεις του υπουργού Υγείας με την ΟΕΝΓΕ.

 

(Υgeia360.gr) – 03/07/2014

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 852 access attempts in the last 7 days.