Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις στον “Άγιο Ανδρέα”

 

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις στον “Άγιο Ανδρέα”

Την Δευτέρα αποφασίζουν τι θα πράξουν
 
Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προγραμμάτισαν για την προσεχή Δευτέρα το πρωί, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, με σκοπό να εξετάσουν τις εξελίξεις στο ζήτημα της πρότασης της 6ης ΥΠΕ, για άμεση έναρξη της αξιολόγησης του προσωπικού, αλλά και για τον καθορισμό των δικών τους επόμενων κινήσεων αντίδρασης.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Σωματείου Ιπποκράτης τονίζονται τα ακόλουθα:

“AMEΣΗ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ ήταν η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Σωματείου μας, στο ξαφνικό και κατ΄ επείγον e-mail της 6ης Υ.Πε, βάσει του οποίου ζητούσε ΑΜΕΣΑ και μέχρι την 10η πμ την ΑΠΟΣΤΟΛΗ των στοιχείων της πρώτης φάσης για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, τον ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ δηλ των ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Στα πλαίσια αυτών των προαναφερόμενων διαδικασιών, κατ΄ αρχήν κάναμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Γρ. Προσωπικού του Νοσοκομείου, έτσι ώστε να μην προχωρήσει καμία τέτοια διαδικασία και στη συνέχεια δρομολογήσαμε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την ΔΕΥΤΕΡΑ 7/7/14 στις 09:00 πμ, προκειμένου να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ και να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ τις περαιτέρω κινήσεις μας, τις μορφές ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ σ΄ αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το ΠΡΟΚΛΗΓΤΙΚΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ μέτρο της ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.”

Πηγή:  http://www.patrastimes.gr

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 638 access attempts in the last 7 days.