Παθολογική «Αγ. Ανδρέα»: Διένεξη με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία ασθενών

 

 

Παθολογική «Αγ. Ανδρέα»: Διένεξη με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία ασθενών

Παθολογική «Αγ. Ανδρέα»: Διένεξη με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία ασθενών

Έκκληση προς τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και τον διοικητή του «Αγ. Ανδρέα» να παρέμβουν ώστε να λήξει η επικίνδυνη κόντρα μεταξύ των γιατρών του «Αγ. Ανδρέα» κάνει, μέσω της «Π», η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου. Δίωρες στάσεις εργασίας ξεκινούν από σήμερα οι γιατροί της Παθολογικής Κλινικής.
«Προς όφελος των ασθενών, κάνω έκκληση στο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και τον διοικητή του νοσοκομείου να παρέμβουν και να λύσουν το πρόβλημα. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο διότι αποδιοργανώνει τη λειτουργία μιας κλινικής» τόνισε στην «Π» η κ. Μαστοράκου.
Υπενθυμίζουμε ότι εδώ κι ενάμιση μήνα, όπως έχει αναδείξει η «Π» με σειρά ρεπορτάζ, ξεκίνησε διαμάχη με αιτία τον ορισμό του Παναγιώτη Γκινόπουλου ως διευθυντή στην Παθολογική Κλινική. Η συγκεκριμένη επιλογή έχει διχάσει την ιατρική κοινότητα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ελάχιστη συνεννόηση μεταξύ των γιατρών της Κλινικής.
Καθημερινά εξελίσσονται εικόνες ντροπής που δεν συνάδουν με ένα χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας, με πρωταγωνιστές, γιατρούς, διοικητικά στελέχη κ.ά. Τα δύο μέτωπα που έχουν σχηματιστεί στο νοσοκομείο βρίσκονται σε καθημερινή σύγκρουση. Μέρα με την ημέρα η διένεξη λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις με σοβαρό πλέον κίνδυνο για την υγεία των ασθενών.
Πηγή: Πελοπόννησος –   07/07/2014 

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 836 access attempts in the last 7 days.