ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε.Ι.Ν.Α. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

EINA

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε.Ι.Ν.Α. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

 

    Σχολιάζοντας την επιστολή-απάντηση του κ. Μαζαράκη, σχετικά με τα προβλήματα της Παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και την στάση του ΔΣ της Ε.Ι.Ν.Α., έχουμε να επισημάνουμε  τα παρακάτω:

    Η νομιμότητα της όποιας δικαστικής απόφασης (όταν η υπόθεση τελεσιδικήσει) προφανώς δεν μπορεί να τεθεί σε αμφισβήτηση, αυτό όμως δεν μας στερεί το δικαίωμα να θεωρούμε την απόφαση της συγκεκριμένης ανάθεσης ως πηγή σοβαρών προβλημάτων για την ήδη προβληματική Παθολογική κλινική, να επισημαίνουμε τις ευθύνες της διοίκησης (συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μαζαράκη)  και να στηρίζουμε τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις των συναδέλφων .

   Ακριβώς αυτό είναι που είχαμε τονίσει στις συναντήσεις με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του νοσοκομείου , και δυστυχώς η πρόβλεψή μας δικαιώθηκε. 

  Στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί , η μόνη διέξοδος είναι η παρέμβαση της ΥΠΕ  στην κατεύθυνση των αποφάσεων των γιατρών της παθολογικής κλινικής  και του ΔΣ της ΕΙΝΑ.   

Τέλος, να θυμίσουμε στον κ. Μαζαράκη, ότι η ομόφωνη θέση του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ (του οποίου είναι και μέλος!) σχετικά με την εφημερία τομέα, είναι αυτή της  κατηγορηματικής αντίθεσης….

 

Πάτρα 07/07/2014

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 520 access attempts in the last 7 days.