Νίκος Τσούκαλης: Κατέθεσε δεύτερη αναφορά στην Βουλή για την Παθολογική Κλινική του “Άγιου Ανδρέα”

 

Νίκος Τσούκαλης: Κατέθεσε δεύτερη αναφορά στην Βουλή για την Παθολογική Κλινική του “Άγιου Ανδρέα”

Ανακοίνωση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ

 
'Νίκος
 

 

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ν. Τσούκαλης κατέθεσε 2η αναφορά το από 04-07-2014 Δελτίο Τύπου της Ε.Ι.Ν.Α. (Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας) με θέμα «Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” Εκμηδένιση προσωπικού, βοναπαρτισμός, εφημερία τομέα…» και το από 07-07-2014 Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας με θέμα «Παρέμβαση Ι.Σ. Πατρών για αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Πατρών ‘Άγ. Ανδρέας’».

Σχετικά με όσα συμβαίνουν στο Παθολογικό Τμήμα & Κλινική του Γ.Ν.Π. “Ο Άγιος Ανδρέας” εκφράζει τον προβληματισμό και την ανησυχία του για την αναταραχή που επικρατεί στο νοσοκομείο και τις συνέπειές της στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους ασθενείς της Πάτρας, αλλά και ολόκληρης της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας που εξυπηρετούνται από τις κλινικές και τα τμήματα του νοσοκομείου.

Το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο Ιπποκράτης» μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέδωσε την 07-07-2014 Δελτίο Τύπου στο οποίο για το θέμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Απέναντι στη χαώδη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στο Νοσοκομείο, με τις αναρμόδιες επιλογές στην Παθολογική Κλινική, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ και του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Νοσοκομείου, έτσι ώστε να δοθεί επιτέλους τέλος στην προσβλητική και επικίνδυνη διαμορφωθείσα κατάσταση, για το καλό του Νοσοκομείου και βεβαίως των εκάστοτε Νοσηλευομένων.»

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 520 access attempts in the last 7 days.