Λ. Γρηγοράκος: Τα νοσοκομεία έχουν να πληρώσουν εφημερίες 7 μηνών!

 

 

 

Λ. Γρηγοράκος: Τα νοσοκομεία έχουν να πληρώσουν εφημερίες 7 μηνών!«Οι γιατροί έχουν απόλυτο δίκιο καθώς έχουν να πληρωθούν τις εφημερίες 7 μηνών», δήλωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος με αφορμή την απόρριψη των εκπρόθεσμων τροπολογιών στη Βουλή από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υγείας απέρριψε ως εκπρόθεσμες 13 τροπολογίες που κατατέθηκαν στην περασμένη εβδομάδα στη Βουλή.

Όπως εξήγησε ο κ. Λ. Γρηγοράκος, οι 5 από τις 13 εκπρόθεσμες τροπολογίες αφορούσαν στην έγκαιρη αποπληρωμή των εφημεριών των δεδουλευμένων εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ και τη ρυθμίσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας των νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Ο κ. Λ. Γρηγοράκος μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις ιδιωτικές μονάδες ημερησίας νοσηλείας (ΜΗΝ), σημείωσε ότι οι 5 τροπολογίες θα επανέλθουν προς ψήφιση στη Βουλή και παρατήρησε ιδιαιτέρως ότι “τα νοσοκομεία του ΕΣΥ έχουν επτά μήνες να πληρώσουν εφημερίες και οι γιατροί έχουν απόλυτο δίκιο“.

 

πηγή: (ΟnMed.gr) –  07/07/2014

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 629 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: