ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Κανένας λόγος αντικατάστασης της Διευθύντριας της Παθολογικής του «Αγ. Ανδρέα»

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Απ. Λέτσιο

[15:41,15/07]

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών βρέθηκε χθες Δευτέρα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας όπου συζήτησε με τους ιατρούς της Παθολογικής κλινικής το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την τοποθέτηση του ιατρού κ. Π. Γκινόπουλου, ως ‘’προϊσταμένου Παθολογικής κλινικής’’ γεγονός που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των ιατρών του Παθολογικού τμήματος αλλά και την ανησυχία των ειδικευομένων για την εγκυρότητα της πιστοποίησης της άσκησής τους.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αφού άκουσε όλους τους γιατρούς επεσήμανε, την αναγκαιότητα αναβάθμισης του νοσοκομείου, την στελέχωση της παθολογικής κλινικής όπως και όλων των τμημάτων που παρουσιάζουν κενά σε ιατρικό προσωπικό, την ολοκλήρωση της κρίσης για την θέση Διευθυντή του Παθολογικού τμήματος που έχει ‘’παγώσει’’ από το 2008 καθώς και την διόρθωση του Οργανισμού του Νοσοκομείου στα σημεία που έχουν έγκαιρα επισημάνει τα επιστημονικά όργανα των γιατρών αλλά και η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με τον διοικητή κ. Απ. Λέτσιο στον οποίο εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο αλλά και τις ενστάσεις του, μετά την –χωρίς ιδιαίτερο λόγο- απόφαση του αναπληρωτή διοικητή για τον ιατρό κ. Π. Γκινόπουλο αφού όπως διαπιστώθηκε, δεν υπήρχε κανένα λειτουργικό πρόβλημα στο Παθολογικό τμήμα με την ως τώρα διεύθυνση της κ. Α. Φραγκούλια, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επίσης η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως οι φόβοι που εκφράζουν οι ειδικευόμενοι ιατροί της παθολογίας, για την νομιμότητα της επικύρωση του χρόνου ειδικότητας από τον νέο ‘’προϊστάμενο Παθολογικής κλινικής’’ είναι βάσιμοι και το ζήτημα αυτό θα πρέπει άμεσα να επιλυθεί.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 528 access attempts in the last 7 days.