Ανακαλείται η τοποθέτηση Π. Γκινόπουλου στην Παθολογική του “Αγ. Ανδρέας”

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Πάτρα: Στα σκαριά Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο ΠΠΝΡ – Ανακαλείται η τοποθέτηση Π. Γκινόπουλου στην Παθολογική του “Αγ. Ανδρέας” (VIDEO)

Ετοιμη η Περιφέρεια για τον μαγνητικό τομογράφο – Αναμένεται η κίνηση του Υπουργείου

[10:56,16/07]

Νεότερη ενημέρωση 10.56΄

Σύσκεψη με τους διοικητές των νοσοκομείων της Πάτρας πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργείος Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος βρίσκεται στήμερα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι βρήκε σε καλύτερη κατάσταση την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, από τις άλλες που έχει επισκεφθεί έως τώρα.

YouTube

 

BINTEO : https://www.youtube.com/watch?v=dUiSLIqeTvk

 

Οπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης η ανάκληση της απόφασης της τοποθέτησης του Παναγιώτη Γκινόπουλου στη θέση του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” και θα δρομολογηθούν άλλες διαδικασίες.

Μετά την σύσκεψη με τους διοικητές ο κ. Γρηγοράκος επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου πραγματοποίηθηκε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, τον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης και αγροτικής οικονομίας Γ. Αγγελόπουλο, τον διοικητή της 6ης ΥΠε Παν. Κατσίβελα και τους υποδιοικητές της 6ης ΥΠΕ, κ. Αλμπάνη και κ. Αντωνακόπουλο.

Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό του μαγνητικού τομογράφου, για το οποίο κ. Γρηγοράκος στις δηλώσεις ανέφερε ότι “τους έχουμε στενοχωρήσει την Περιφέρεια γιατί ήταν ήδη έτοιμη από πριν και παραμένει έτοιμη για να προχωρήσει το θέμα, παρ’ όλα αυτά πρέπει να κάνουμε και εμείς κάποιες κινήσεις κεντρικά από το υπουργείο και το θέμα θα λυθεί άμεσα.”

Επίσης ο Λ. Γρηγοράκος αναφέρθηκε στο θέμα της εργολαβίας του πολυώροφου κτιρίου του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» το οποίο, όπως είπε, πλέον προχωρά κανονικά.

Οσον αφορά το θέμα το γραμμικού επιταχυντή που δεν μπήκε στο ΕΣΠΑ δήλωσε ότι είναι κάτι που θα το εξετάσε άμεσα το Υπουργείο Υγείας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξήγγειλε, επίσης, τα σχέδια για δημιουργία Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι η Περιφέρεια θα μεριμνήσει ώστε το έργο να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ.

Ο Λ. Γρηγοράκος συνεχίζει την περιοδεία του και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

 

Πρώτη ενημέρωση 09.24΄

Στην Πάτρα σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος παρίσταται στην σύσκεψη στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στην οποία μαζί με τους  διοικητές των Νοσοκομείων του Νομού Αχαϊας, θα συζητηθούν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν , καθώς και τρόποι αντιμετώπισής τους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα επισκεφτεί και τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, το ΠΓΝΠ, τον Αγ. Ανδρέα και το Καραμανδάνειο προκειμένου να έχει ιδίαν άποψη για την λειτουργία τους.

Ο κ. Γρηγοράκος καλείται να δώσει απαντήσεις στα φλέγοντα προβλήματα της υγείας, κυρίως σε ότι αφορά στις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, καθώς και σε άλλα σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 526 access attempts in the last 7 days.