Χημειοθεραπείες: Τελειώνει ο εφιάλτης της καρέκλας

chemo

Ο κακός εφιάλτης των χημειοθεραπειών στην καρέκλα πολύ σύντομα θα πάψει να υπάρχει, καθώς από τα μέσα Αυγούστου ξεκινούν οι εργασίες επέκτασης του Ογκολογικού Τμήματος του ΠΓΝΠ. Οι εκατοντάδες καρκινοπαθείς που αντιμετωπίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα αποκτήσουν επιτέλους αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας.
ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ
Η ανάπτυξη του Ογκολογικού Τμήματος, που αποτελούσε πάγιο αίτημα όχι μόνον του διευθυντή του Τμήματος, Χαράλαμπου Καλόφωνου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, αποτελούσε προτεραιότητα για τον διοικητή του νοσοκομείου, Χαράλαμπο Μπονάνο, και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Κατσίβελα.
Το θετικό είναι ότι επιτέλους η δέσμευση γίνεται πράξη. Έχουν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενοι χώροι, μέσω της μετακίνησης του Τμήματος των Ακτινοφυσικών σε χώρο που διέθεσε ο διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής, Δημήτριος Γούμενος, και της εκκένωσης του χώρου όπου ήταν εγκατεστημένος ο κλασικός μαστογράφος.
Ο Χ. ΜΠΟΝΑΝΟΣ
«Οι χώροι που εξοικονομήσαμε είναι αρκετοί και μας δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε το Ογκολογικό Τμήμα βάσει των αναγκών που έχει» παρατηρεί ο κ. Μπονάνος, προσθέτοντας ότι: «Στόχος μας είναι η εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών περίθαλψης για το σύνολο των ασθενών μας. Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει καρκινοπαθής που θα κάνει χημειοθεραπεία καθισμένος σε καρέκλα. Αυτές είναι απαράδεκτες καταστάσεις».

 

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 1266 access attempts in the last 7 days.

%d