Πυροβολισμοί και συλλήψεις με «πρωταγωνιστή» πρώην διοικητή νοσοκομείου

 

koukakis
Ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια έφεραν στο φως οι έλεγχοι της αστυνομίας στην υπόθεση του 62χρονου πρώην διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

Ο 62χρονος, που προσφάτως ανακλήθηκε από τη θέση του με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, όταν διαπιστώθηκε, ότι είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας προκειμένου, να καταλάβει τη συγκεκριμένη θέση ενεπλάκει σε οικογενειακό επεισόδιο με… πυροβολισμούς.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην διοικητής καβγάδισε με τον 18χρονο γιο του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και να ακολουθήσουν εκατέρωθεν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 62χρονος κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ ο 18χρονος -από την πλευρά του- κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.
Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο άνδρες, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

(Virus.com.gr) 03/08/2014

Γράφει:  Κοσμάς Ζακυνθινός

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 442 access attempts in the last 7 days.