Παραπέμπεται για κακούργημα πρώην διοικητής του «Αγλαϊα Κυριακού»

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ «ΚΑΙΝΕ»

 

Στο σκαμνί για τη μίζα των 25.000 ευρώ
[19:01,11/11]

Στο σκαμνί του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος πέρυσι, συνελήφθη, με τη βοήθεια κρυφής κάμερας, να παίρνει μίζα 25.000 ευρώ.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (υπ’ αριθμ. 1940/2014) ο Χάρης Τομπούλογλου και οι συνεργοί του, γιατροί Στέφανος Μιχαλάκος και Χρήστος Τριανταφύλλου παραπέμπονται να δικαστούν για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της δωροδοκίας (κατά περίπτωση).

Ο πρώην διοικητής είχε κάνει λόγο για δωρεά, ωστόσο οι τηλεφωνικές του συνομιλίες, οι μαρτυρικές καταθέσεις και το βίντεο της συναλλαγής τον διαψεύδουν.

Στο βίντεο ο Χάρης Τομπούλογλου παίρνει απο τον ενδιάμεσο διαφημιστικής εταιρίας έναν κίτρινο φάκελο με «μίζα» 25.000 ευρώ που απαίτησε από την εταιρία για να μην την κηρύξει έκπτωτη απο διαγωνισμό που ειχε κερδίσει για την προβολή προγράμματος κατα της παιδικής παχυσαρκίας ύψους 190.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά που ήταν προσημειωμένα του τα έδωσε δήθεν εκ μέρους της διαφημιστικής ο πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού της Αlpha Bank, Τάσος Γκιάτης.

Δεν είναι όμως μόνο το βίντεο που «καίει» τον πρώην διοικητή, αλλά και οι διάλογοι που έχει και περιέχονται στη δικογραφία η οποία βρίσκεται στα χέρια των δικαστών.

«Εγώ δεν είμαι ο μ…..ς αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. ‘Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του Υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω» αναφέρει.

Μετα την απολογία του ο Χ. Τομπούλογλου είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 150.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

 

Πηγή: iefimerida.gr

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 602 access attempts in the last 7 days.