Πάτρα: “Κραυγή αγωνίας” από τους εργαζόμενους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

Συνάντηση με το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

[18:45,27/05/2015]

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να ενημερωθούν από το Δ.Σ του Σωματείου και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την καταβολή των εφημεριών και των δεδουλευμένων και με την επικείμενη μετακίνηση Νοσηλευτών προς το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Το Νοσοκομείο επισκέφτηκε λίγο αργότερα ο Διοικητής της 6Ης ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος άκουσε με προσοχή και τη δέουσα κατανόηση την «κραυγή αγωνίας» των εργαζομένων για τις ανάγκες σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, υποσχόμενος να ιεραρχήσει τα προβλήματα και να προβεί από πλευράς διοίκησης της 6ης ΥΠΕ στις απαραίτητες ενέργειες.

Όλοι οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεση τους προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει ήδη πρόβλημα ασφαλούς στελέχωσης λόγω αποσπάσεων-συνταξιοδοτήσεων.

Να θυμίσουμε τι είχε συμβεί τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχαν μετακινηθεί 2 Νοσηλευτές του Αναισθησιολογικού τμήματος στο ΠΠΓΝΠ και τότε είχε κλείσει μία αίθουσα χειρουργείου!

Στο πλευρό των εργαζομένων, όπως πάντα, βρίσκεται ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δ.Σ του Νοσοκομείου κ. Πελετίδης, ο οποίος έχει ενημερωθεί σχετικά, σε αντίθεση με την α/α Διοικήτρια κ. Γατοπούλου, η οποία, όπως μας ενημέρωσε ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ έχει ήδη εισηγηθεί θετικά προς την Υ Π.Ε σχετικά με την μετακίνηση του προσωπικού, μη λαμβάνοντας υπόψη τις αντιρρήσεις τόσο του πρόεδρου του Δ.Σ του Νοσοκομείου κ. Πελετίδη όσο και των εργαζομένων.

 

www.patrastimes.gr

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 723 access attempts in the last 7 days.