Ηλεία: 41χρονος έκλεψε τη σφραγίδα γιατρού νοσηλευτικού ιδρύματος

Άρπαξε και την τσάντα γυναίκας από εστιατόριο

 

 

Συνελήφθη, χθες (25-1-2018) το πρωί, στο Σκουροχώρι Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το απόγευμα, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία 50χρονης εισήλθε σε κατάστημα εστιατόριο, στην Αμαλιάδα και αφαίρεσε μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και δυο τραπεζικές κάρτες.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι ταυτοποίησαν άμεσα τα πλήρη στοιχεία του δράστη, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν την επόμενη ημέρα το πρωί.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 41χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από την 50χρονη, ένα κινητό τηλέφωνο και μια σφραγίδα ιατρού, την οποία ο δράστης είχε αφαιρέσει πριν μια εβδομάδα από Νοσηλευτικό Ίδρυμα της περιοχής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις παθούσες.
 
 
 
 
  • Stars
Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 638 access attempts in the last 7 days.