Θρίλερ στο Λαϊκό: Περίεργη εξαφάνιση νεαρής γιατρού

Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»

 

Θρίλερ στο Λαϊκό: Περίεργη εξαφάνιση νεαρής γιατρού και του δημοσιογράφου συζύγου της.  Τη μυστηριώδη εξαφάνιση μίας γιατρού του Λαϊκού Νοσοκομείου και του, δημοσιογράφου, συζύγου της, λίγο μετά τις συλλήψεις για την υπόθεση με τα αντικαρκινικά φάρμακα φέρνει στο φως η εφημερίδα Νέα Σελίδα με δημοσίευμά της. Η μητέρα της γιατρού, έχει δηλώσει την εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου.

Ογκολόγος γιατρός του νοσοκομείου είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές ασθενών. Η γιατρός, καθηγήτρια του Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε και αναφορά στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου και αφού παρουσίαζε τα όσα είχε ανακαλύψει, του ζητούσε να διαβιβάσει το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Την περασμένη Τετάρτη, ο διοικητής του Λαϊκού ενημέρωσε τις αρχές ότι, γιατρός που βοηθούσε την ογκολόγο, έχει εξαφανιστεί. Η γυναίκα πήγαινε κανονικά στη δουλειά της έως και την Τρίτη, 8 Μαΐου. Στο έγγραφο του ο διοικητής αναφέρει ότι η γιατρός εμφανιζόταν καθημερινά στο παράρτημα του νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της ογκολόγου που συνέταξε την αναφορά για τις 44 πλαστές συνταγές όσο κι άλλων δυο γιατρών. Ο ένας απ’ αυτούς είναι επίσης ογκολόγος.

Ο διοικητής, μάλιστα, τηλεφώνησε και στη μητέρα της γιατρού. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι είχε ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Α.Τ. Παγκρατίου. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της. Μέσα στην οποία υπήρχαν και σφραγίδες της ίδιας, δυο άλλων γιατρών και τα βιβλιάρια δυο ασθενών.

Πηγή: Νέα Σελίδα

Διαφθορά
  • Stars
Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 723 access attempts in the last 7 days.