Στο «στόχαστρο» της ΠΟΕΔΗΝ και οι οροθετικοί χρήστες ναρκωτικών…

ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο»

 

Αγνοώντας παντελώς τις επιστημονικές πιθανότητες και τους τρόπους μετάδοσης του ιού HIV/AIDS, αλλά και πριν ακόμη ολοκληρωθεί η προληπτική αντιρετροϊκή φαρμακευτική αγωγή σε νοσηλευτή του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) σπεύδει να διασπείρει πανικό και κοινωνικό ρατσισμό, αυτή τη φορά εις βάρος και των συνανθρώπων μας οι οποίοι ζουν με τον ιό HIV/AIDS και των συνανθρώπων μας χρηστών ναρκωτικών!

Συγκεκριμένα, η ΠΟΕΔΗΝ διένειμε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου την εξής ανακοίνωση:

«Καθημερινό είναι το φαινόμενο βίαιων επιθέσεων ασθενών κατά του προσωπικού, καθώς επίσης και σε άλλους ασθενείς. Λόγω κατάρρευσης του κράτους πρόνοιας στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία πολλαπλασιάζονται οι ασθενείς με έντονη διεγερτική και παραβατική συμπεριφορά, χρήστες τοξικών ουσιών οι οποίοι λόγω της ψυχικής κατάστασης προβαίνουν σε πράξεις βίας.

Τελευταίο θύμα Νοσηλευτής στο Δρομοκαΐτειο ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οροθετική νοσηλευόμενη έντονα διεγερτική η οποία τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να διατρέχει τεράστιο κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό HIV.
Ο εργαζόμενος είναι ανήσυχος και ακολουθεί ήδη προβλεπόμενη προληπτική αγωγή».

 

Του Βασίλη Βενιζέλου

ΠΗΓΗ

Άρθρα
  • Stars
Sending
User Review
5 (1 vote)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 379 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: