Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας η Γιούλη Μαμμή

Επίσκεψη γνωριμίας της μέλλουσας Διοικήτριας

 

Γιούλη Μαμμή

 

Έπιασε ουσιαστικά δουλειά ο νέα διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Γιούλη Μαμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα η κυρία Μαμμή επισκέφθηκε τους χώρους του ΠΓΝΠ συνοδευόμενη από τον υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Κωστακιώτη και είχε τις πρώτες της επαφές με τον διοικητικό διευθυντή Σάκη Παπαδιονυσίου και τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χαράλαμπο Γώγο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μαζί της ζητήματα που σχετίζονται με το νοσοκομείο, όπως είναι τα βασικά του φλέγοντα προβλήματα και τις προτεραιότητες που πρέπει να μπουν. Η κυρία Μαμμή φαίνεται να σήκωσε μανίκια και να είναι έτοιμη να μπει στα βαθιά παρά το γεγονός ότι η τοποθέτησή της δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα.

Θυμίζουμε ότι η κυρία Μαμμή είναι η νυν διοικήτρια του Νοσοκομείου Αιγίου, είναι γιατρός αναισθησιολόγος, εντατικολόγος και διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Καλείται να αντικαταστήσει τον κ. Θόδωρο Πισιμίση ο οποίος έχει παραιτηθεί εδώ και πάνω από ένα μήνα.

 

ΠΗΓΗ

Τοπικά
  • Stars
Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 612 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: