Πάτρα: ”Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός γιατρός Μάκης Βανδώρος

ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 60 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

Μάκης Βανδώρος

 

Έχασε τη μάχη με σοβαρή ασθένεια ο γνωστός γιατρός Μάκης Βανδώρος.

Ο διευθυντής του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους  και τους συνεργάτες του.

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, άφησε το στίγμα του, με όλους όσοι τον γνώριζαν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο και επιστήμονα. 

 

Δυο λόγια μόνο για ένα φίλο….

Με τον Μάκη γνωριστήκαμε πριν 28 περίπου χρόνια όταν ιδρύθηκε η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (Ε.Ι.Ν.Α.) και συνυπήρξαμε στο Δ.Σ. της Ένωσης από το 2003 μέχρι το 2009. Ο Μάκης ήταν πάντα αγαπητός με ξεκάθαρες θέσεις και ηθική προσέγγιση στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε. Συνέχισε τη δράση του σαν μέλος της Τριμελούς Επιτροπής των Ιατρών της Ε.Ι.Ν.Α. στο Γ.Ν. “Αγ. Ανδρέας” για πολλά χρόνια ακόμα, πάντα ,με το ίδιο ήθος και την ίδια αφοσίωση που κέρδιζαν τον σεβασμό των συναδέλφων.

Ήταν τέτοιος ο χαρακτήρας του που έκαναν τον Μάκη ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους όσους είχαμε τη τιμή να τον γνωρίζουμε. Υπήρξε ταυτόχρονα ένας εξαιρετικός επιστήμονας με σημαντική παρουσία στην αντιμετώπιση χιλιάδων σοβαρών περιστατικών στη διάρκεια της θητείας του στα νοσοκομεία του Αιγίου και της Πάτρας.

Μάκη θα μας λείψεις αλλά η εικόνα του ανθρώπινου χαμόγελου και το εύστροφο πνεύμα του λόγου σου θα σε κρατούν πάντα στη μνήμη μας με αγάπη. Έφυγες νωρίς φίλε αλλά έφυγες όπως σου ταίριαζε… με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια. Δυστυχώς το έχει η Μοίρα να επιλέγει και να κόβει τα ομορφότερα λουλούδια… 

Κώστας Γιαννάκενας
π. Πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α.

Κοινωνία
  • Stars

Summary

Έχασε τη μάχη με σοβαρή ασθένεια ο γνωστός γιατρός Μάκης Βανδώρος. Ο διευθυντής του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», “έφυγε” σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους  και τους συνεργάτες του.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 838 access attempts in the last 7 days.