Πάτρα: Η τραγωδία με το νεκρό κοριτσάκι στο Καραμανδάνειο – Γιατί έμενε στο νοσοκομείο το υγιές βρέφος;

ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ – Τί λέει η διοικήτρια του ιδρύματος

Βρέφος

Η τραγωδία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Νεκρό κοριτσάκι πέντε μηνών βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων ξημερώματα Κυριακής. Το βρήκε η μητέρα του με την οποία κοιμόταν μαζί. Δίπλα τους, το αδερφάκι της άτυχης μικρούλας. Ένα αγοράκι 3 ετών, το οποίο νοσηλευόταν για κάταγμα στο πόδι.
 

Σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Β. Γεωργιοπούλου, η διοίκηση του νοσοκομείου ζήτησε να μεταφερθεί το μωρό με συγγενικό πρόσωπο εκτός νοσοκομείου. “Δυστυχώς όμως, όπως μας είπε η μάνα δυνατότητα, δεν υπήρχε κάποιος που μπορούσε να πάρει το μωράκι κι εμείς φυσικά, δεν μπορούσαμε, όπως καταλαβαίνεται να αφήσουν έτσι το μωράκι”, σημειώνει κ. Γεωργιοπούλου, αναμένοντας όπως είπε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν: “Ξύπνησε το ξημερώματα της Κυριακής και αισθάνθηκε παγωμένο το παιδάκι. Αμέσως φώναξε τις νοσηλεύτριες, έγινε μεγάλη κινητοποίηση για να σωθεί, αλλά δυστυχώς ήταν νεκρό…”, συμπληρώνει η διοικήτρια του νοσοκομείου. 

Όπως έχει ήδη γράψει το tempo24.news, η μητέρα δεν είχε που να αφήσει το βρέφος και το κρατούσε μαζί της. Το πρωί όμως όταν ξύπνησε, το βρήκε νεκρό. Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το κοριτσάκι αλλά δεν τα κατάφεραν. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία. Η οικογένεια ζητά απαντήσεις προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η αιτία που πέθανε το βρέφος. Αν δηλαδή έχασε την ζωή του από ασφυξία τη αγκαλιά της μάνας ή από κάποιο άλλο λόγο. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στην Αστυνομία για κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερη.

“Κοιμόμασταν αγκαλιά” λέει η μητέρα. Το πρωί ξύπνησα να πάω τουαλέτα και τι να δω; Ήταν μελανιασμένο. Άρχισα να φωνάζω τους γιατρούς…Δεν ξέρω τι έγινε αυτό περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς”

“Περιμένουμε να γίνει η νεκροψία να μάθουμε από τι πήγε το παιδί, δεν μπορεί να πήγε τόσο άδικα” λέει ο επίσης νεαρός σύζυγός της.

 

ΠΗΓΗ

Καραμανδάνειο Νοσ. Παίδων

Καραμανδάνειο Νοσ. Παίδων

“Δυστυχώς όμως, όπως μας είπε η μάνα δυνατότητα, δεν υπήρχε κάποιος που μπορούσε να πάρει το μωράκι κι εμείς φυσικά, δεν μπορούσαμε, όπως καταλαβαίνεται να αφήσουν έτσι το μωράκι”, σημειώνει κ. Γεωργιοπούλου, αναμένοντας όπως είπε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 420 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: