Ευχαριστήριο για γιατρούς και νοσηλευτές του Γ.Ν. Πατρών “Άγ. Ανδρέας”

Γ.Ν. Πατρών "Αγ. Ανδρέας"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: Διοικητή Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’

ΚΟΙΝ: 1. Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας

2. Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

3. κ. Ζάχαρης Γεώργιος, Διευθυντής Χειρούργος

4. κ. Στριγκλής Κωνσταντίνος, Χειρούργος Επιμελητής Α΄

5. Προϊσταμένη Χειρουργικής Κλινικής

Επιθυμώ να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Διευθυντή Χειρούργο του Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’ κο Ζάχαρη Γεώργιο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι είναι εξαίρετος ιατρός και καταπληκτικός άνθρωπος, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για το ήθος και τη  αξιοπρέπειά του.

Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τον Χειρουργό κο Στριγκλή Κωνσταντίνο, Χειρούργο Επιμελητή Α΄ του Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’, για την σημαντική συνδρομή του.

Τέλος, επιθυμώ να ευχαριστήσω την Προϊσταμένη και όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’ διότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, υπερβάλλουν εαυτόν και με ευγένεια και ανθρωπιά, παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Πραγματικά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που με φρόντισε από το χειρουργείο έως και τη νοσηλεία μου, διότι είναι άριστα καταρτισμένο και επιδεικνύει εξαιρετική συμπεριφορά. Η πόλη μας είναι πολύ τυχερή που τους έχει. Σας ευχαριστώ όλους!!!

Με εκτίμηση,

Υακίνθου Ιωάννα

ΠΗΓΗ

Ευχαριστήρια

Ευχαριστήρια

“Πραγματικά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που με φρόντισε από το χειρουργείο έως και τη νοσηλεία μου, διότι είναι άριστα καταρτισμένο και επιδεικνύει εξαιρετική συμπεριφορά.”

Sending
User Review
3.22 (9 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 514 access attempts in the last 7 days.