Σύνδρομο Lowe και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους….

Σύνδρομο Lowe

Σύνδρομο Lowe (Οφθαλμο-εγκεφαλο-νεφρική δυστροφία): Χαρακτηρίζεται από υποτονία, απώλεια των αντανακλαστικών, διανοητική έκπτωση, γλαύκωμα, καταρράκτη και δυσλειτουργία των νεφρικών σωληναρίων. Το σύνδρομο μεταδίδεται ως φυλετικό υπολειπόμενο χαρακτηριστικό. [Charles U. Lowe, Αμερικανός παιδίατρος, γεννηθ. 1921]. 

 

Σύνδρομο Lowe

Σύνδρομο Lowe

Βιβλιογραφία για το σύνδρομο Lowe:

 


Ευχαριστήρια

Απόδειξη αποστολής εμβάσματος για το ειδικό αμαξίδιο

Απόδειξη αποστολής εμβάσματος για το ειδικό αμαξίδιο

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους παρακάτω συνεργάτες μου στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του ΠΓΝ Πατρών αλλά και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μου και πρόσφεραν την αλληλεγγύη τους για την αγορά ενός ειδικού αμαξιδίου για παιδάκι (ΑμΕΑ) 3 ετών με σύνδρομο Lowe (Οφθαλμο-εγκεφαλο-νεφρική δυστροφία).

Μέσα σε ένα πρωινό συγκεντρώσαμε 510€ καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του κόστους αγοράς!

Ανδρέας Εμμανουήλ, Κώστας Δουμανάς, Σπυριδωνίδης Τρύφων, Λακιώτης Βελισάριος, Αποστολόπουλος Δημήτρης, Παπαθανασίου Νίκος, Βασιλείου Γεωργία, Κοκολάκη Μαρίνα. Παπασταμοπούλου Νικολέτα, Μελίστα Ελένη και Σταυροπούλου Φούλα.

Το αμαξίδιο παραγγέλθηκε και αναμένεται άμεσα η παραλαβή του. Σας ευχαριστώ όλους. 

Η ανάρτηση έγινε για να ευχαριστήσω τους υπέροχους ανθρώπους γύρω μου και μόνο… το ότι υπάρχουν Άνθρωποι είναι η μόνη ελπίδα για το μέλλον.

 

Παραθέτω κάποια βιβλιογραφία για το σπάνιο αυτό σύνδρομο το οποίο ομολογουμένως δεν το γνώριζα πριν πέσει στην αντίληψη το περιστατικό αυτό.

Κώστας Γιαννάκενας

 

 

 

Σύνδρομο Lowe
Sending
User Review
5 (1 vote)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 284 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: