Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο γιατρός Θεόδωρος Ρογδάκης

Θλίψη και σοκ από την είδηση

Θεόδωρος Ρογδάκης

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών ανήμερα Πρωτοχρονιά ο Πατρινός γιατρός Θεόδωρος Ρογδάκης. Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης και προκάλεσε θλίψη και σοκ. Ο Θεόδωρος Ρογδάκης, αδελφός του Μηχανικού Μανώλη Ρογδάκη και της Αννας Μαρίας Ρογδάκη, είχε κάνει πρόσφατα ορθοπεδική επέμβαση, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του προέρχεται από ανακοπή καρδιάς.

Ο Θόδωρος Ρογδάκης ήταν φαν του αθλητισμού και της μελέτης από τα πρώτα του βήματα. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τα 7 του χρόνια. Παρότι ο πατέρας του, Νίκος Ρογδάκης, υπήρξε παλιός αθλητής, τον απέτρεψε από το να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ.

Στα 16 του χρόνια, ο Αμερικανός προπονητής και πρώην επαγγελματίας του ΝΒΑ Kelley, δήλωσε για το σημερινό γιατρό, ότι με ατομική προπόνηση ενός έτους, θα μπορούσε να είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη στην ηλικία του! Ταυτόχρονα με τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή της Πάτρας, το επόμενο βήμα στον αθλητισμό είναι η γυμναστική με τα βάρη. Με την επιμονή, τη συνέπεια και τη διάθεση να είναι καλός σε ό,τι κάνει, σε λίγα χρόνια, ο αδύνατος δεκαοχτάχρονος των 75 κιλών, μεταμορφώνεται στον ύψους 1,93 m και βάρους 145 κιλών, άνδρα, ενώ τα ρεκόρ του γίνονται γνωστά σε όλα τα γυμναστήρια body building από την Πάτρα, μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Ασχολείται με τα βάρη που σε πολλές ασκήσεις ξεπερνούν ακόμη και τα 250 κιλά! Πέρα απ’ όλα αυτά, η αγάπη για τον αθλητισμό συνοδεύεται από την αγάπη για τη μόρφωση, την ιατρική και τον άνθρωπο. Αποτέλεσμα: Σπουδές στην Αγγλική και Γερμανική γλώσσα, κλασσικό βιολί και φυσικά Ιατρική Σχολή Πατρών.

Ο Θεόδωρος Ρογδάκης παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, διετέλεσε Επιμελητής Γενικής Ιατρικής και Αναπληρωτής Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, ειδικός συνεργάτης του ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας, καθηγητής στα ΙΕΚ ΕΚΑΒ, τακτικό μέλος στην πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή Νοσοκομείου Αιγίου, τακτικό μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και τέλος επικεφαλής ιατρικού τμήματος της ομάδας της ΕΑ Πατρών Α1 κατηγορία volley και στη ΝΕΠ, Α1 κατηγορία water polo.

Θεόδωρος Ρογδάκης

 

Θεόδωρος Ρογδάκης

In memoriam - Θεόδωρος Ρογδάκης

Είχε κάνει πρόσφατα ορθοπεδική επέμβαση, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του προέρχεται από ανακοπή καρδιάς.

Sending
User Review
3.5 (4 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 278 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: