ΜΕΤΩΠΟ: Δήλωση για τις λαθροχειρίες στον Π.Ι.Σ – Άριστοι ή κοινοί απατεώνες;

ΜΕΤΩΠΟ - Π.Ι.Σ.

 

ΔΗΛΩΣΗ

 

Αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΠΙΣ ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε την εκλογή του εκλεκτού του κ. Εξαδάκτυλου και τον έχρισε πρόωρα Πρόεδρο. Επακολούθησε ορυμαγδός ενστάσεων από μέλη της παράταξης του κ. Εξαδάκτυλου, τα οποία κατήγγειλαν κλοπή στην σταυροδοσία μεταξύ των υποψηφίων της ίδιας της παράταξής τους.

Η σημερινή επανακαταμέτρηση σταυρών από την εφορευτική επιτροπή απέδειξε πως όντως οι καταγγελίες ήταν βάσιμες. Οι «άριστοι» συμπεριφέρθηκαν ως κοινοί απατεώνες, πλήττοντας βάναυσα τόσο το κύρος της παράταξής τους, κυρίως όμως το κύρος του ΠΙΣ.

Η βεβιασμένη απόπειρα του κ. Εξαδάκτυλου να συγκροτήσει αύριο Σάββατο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς να έχουν επικυρωθεί τα αποτελέσματα των εκλογών και να έχουν καταλογιστεί ευθύνες για τις πρωτοφανείς λαθροχειρίες που έλαβαν χώρα, δίνει ακόμη ένα πλήγμα στην αξιοπιστία του ΠΙΣ.

Οι υπογράφοντες δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας την παρωδία που επιχειρούν οι «άριστοι» και ζητάμε επιτακτικά να καταλογιστούν ευθύνες για τα πρωτοφανή γεγονότα στον ΠΙΣ, γεγονότα που προσβάλλουν όλη την ιατρική κοινότητα.

Αθήνα, 15/3/2019

Για το ΜΕΤΩΠΟ
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΙΣ

 

Βαρνάβας Δημήτρης

Ψαλτάκος Μιχάλης

Άριστοι ή κοινοί απατεώνες

Άριστοι ή κοινοί απατεώνες

Η σημερινή επανακαταμέτρηση σταυρών από την εφορευτική επιτροπή απέδειξε πως όντως οι καταγγελίες ήταν βάσιμες. Οι «άριστοι» συμπεριφέρθηκαν ως κοινοί απατεώνες

Sending
User Review
5 (2 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 308 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: