Ποιοί είναι οι τρεις υπουργοί που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για το rebate στο φάρμακο…

Για την περίοδο 2006-2010…

 

Ποιοί είναι οι τρεις υπουργοί που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για το rebate στο φάρμακο την περίοδο 2006-2010…

 

Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή περιλαμβάνονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Νewpost στο στόχαστρο της δικογραφίας για τα χαμένα – καθώς για διάφορους λόγους είτε δεν καταλογίστηκαν είτε δεν εισπράχτηκαν – 241 εκατομμύρια ευρώ των επιστροφών (rebate) των φαρμακευτικών εταιρειών την περίοδο 2006 έως 2010, υπόθεση που είχαν φέρει στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα σε κοινη συνέντευξη Τύπου, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Παύλος Πολάκης και ο Ανδρέας Ξανθός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, πρόκειται για τον Γιώργο Αλογοσκούφη, υπουργός Οικονομικών από το 2004 έως και τον Ιανουάριο του 2009, την Φάνη Πάλλη Πετραλιά υπουργός Εργασίας από το Νοέμβριο του 2007 έως και τον Οκτώβριο του 2009 και, τέλος, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, που από το 2006 ηγήθηκε του Υπ. Υγείας. 

Περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοβουλευτικές πηγές στη δικογραφία που απεστάλη στη Βουλή από την εισαγγελία Διαφθοράς, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνάς της «σκόνταψε» σε ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών πρόσωπων.

Ως εκ τούτου διαβιβάζει το φάκελο της υπόθεσης στη Βουλή, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Πηγή: newpost.gr

Διαφθορά - Rebate

Διαφθορά - Rebate

Για διάφορους λόγους είτε δεν καταλογίστηκαν είτε δεν εισπράχτηκαν – 241 εκατομμύρια ευρώ των επιστροφών (rebate) των φαρμακευτικών εταιρειών την περίοδο 2006 έως 2010.

Sending
User Review
4.5 (2 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 284 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: