Κατέληξε ο 28χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου

Την Πέμπτη η κηδεία του 28χρονου Χ.Δ. που αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου – Η τραγική ειρωνία με τον αστυνομικό

Άρπαξε το όπλο από την αστυνομική συνοδεία και αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου!

 

Την Πέμπτη 2 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, κηδεύεται ο 28χρονος Χ. Δ. που αυτοπυροβολήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου και υπέκυψε τελικά σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στα τραύματά του.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του, οι δυο γιαγιάδες του αλλά και ο αδελφός του που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο 28χρονος άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε στο νοσοκομείο  μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας.

Σε κατάσταση σοκ ο αστυνομικός που τον συνόδευε. Μετά τα δικαστήρια Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ο νεαρός αστυνομικός που τον συνοδευε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού κατά πληροφορίες ο 28χρονος την ώρα που του άρπαξε το όπλο το έστρεψε πρώτα στον ίδιο και μετά στον εαυτό του. Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στα δικαστήρια για τα περαιτέρω  ενώ για το περιστατικό θα διαταχθεί εντός της ημέρας Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο νεαρός διασωληνώθηκε μετά το χειρουργείο που έγινε τα μεσάνυχτα για να αντιμετωπιστεί το διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του αλλά κατέληξε λίγο μετά στην ανάνηψη του νοσοκομείου.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του και  έγινε αντιληπτός από γείτονά του ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας κι εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο. Μάλιστα αυτός που τον εντόπισε ήταν ο αστυνομικός από τον οποίο στη συνέχεια ο νεαρός πήρε το όπλο.

Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ο 28χρονος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο μετά το βαρύτατο αυτοτραυματισμό του στο κεφάλι.

 

ΠΗΓΗ

 

Κοινωνία, Αυτοκτονία, Νοσοκομεία

Κοινωνία, Αυτοκτονία, Νοσοκομεία

Κατέληξε ο 28χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού που τον συνόδευε.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 643 access attempts in the last 7 days.