Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά ο Οδοντίατρος Γιώργος Τζίφας

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου του γνωστού οδοντιάτρου Γιώργου Τζίφα. 

 

Το βράδυ μια ξαφνική αδιαθεσία τον οδήγησε στο νοσοκομείο για να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα. 

Η Ενωτική Συνεργασία Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) με αίσθημα θλίψης για τον θάνατο του Γιώργου Τζίφα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Γιώργος Τζίφας ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (Ε.Ι.Ν.Α.) με την παράταξη της  Ενωτικής Συνεργασίας Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) την οποία είχε εκπροσωπήσει ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και ως ταμίας της Ένωσης επί σειρά θητειών. Η εντιμότητα και ο ανοιχτός χαρακτήρας του Γιώργου υπήρξε πάντα  μια ξεχωριστή κινητήρια δύναμη και πηγή έμπνευσης για τους υπολοίπους.

Στους μακρόχρονους αγώνες που χαρακτήριζαν τη πορεία του Γιώργου, αγώνες με έντονο δημοκρατικό αίσθημα, με κοινωνικό προσανατολισμό αλλά και η βαθιά ανθρωπιά που εξέφραζε στην καθημερινή πράξη τον Γιώργο έχουν μεριμνήσει ώστε ο αγαπητός αυτός συνάδελφος να παραμείνει αξέχαστος σε όσους των γνώριζαν και τον αγάπησαν. Έναν άνθρωπο ευθύ και ειλικρινή, που έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν.

Φίλε Γιώργο, γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια σε δύσκολες εποχές για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και δεθήκαμε μέσα από τους πολύχρονους κοινούς αγώνες για τη στήριξή του.  Αγώνες που διεξήχθησαν με πίστη και με ήθος, αγώνες όπου η Ηθική του ανιδιοτελούς συνδικαλισμού δεν θυσιάστηκε στον βωμό των πρόσκαιρων κι ανώδυνων κινήσεων εντυπωσιασμού ή στην μισαλλόδοξη έκφραση φτηνών ή και ψευδών “επιχειρημάτων” αλλά πάντα με σοβαρότητα και προσήλωση στους στόχους του κινήματος των νοσοκομειακών γιατρών. 

Φίλε Γιώργο,υπήρξες πάντα στη πρώτη γραμμή των αγώνων, ακόμα και μετά την συνταξιοδότησή σου με τις πολύτιμες συμβουλές σου.

Έφυγε ένας καλός Άνθρωπος… Μια μεγάλη Καρδιά….
Θα σε θυμόμαστε πάντα…

Για την Ενωτική Συνεργασία Ιατρών,
Κώστας Γιαννάκενας

In memoriam, Γιώργος Τζίφας

In memoriam, Γιώργος Τζίφας

Η Ενωτική Συνεργασία Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος, εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιώργου Τζίφα και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 424 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: