Μεταβατικός πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) ο Αναστάσιος Βασιάδης

Πότε θα διενεργηθούν οι νέες εκλογές

Αναστάσιος Βασιάδης

Με την εκλογή του Αναστασίου Βασιάδη, συνδικαλιστικού στελέχους της ΔΗΚΙ (Ν.Δ.), στη θέση του νέου, μεταβατικού προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), εις αντικατάστασιν του Μιχάλη Βλασταράκου, ο οποίος υπέβαλε πολύ πρόσφατα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΠΙΣ, ολοκληρώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαϊου η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Μεταξύ των αποφάσεων, τις οποίες έλαβε το Δ.Σ. του ΠΙΣ είναι ο προσδιορισμός του Σαββάτου 22 Ιουνίου ως την ημέρα κατά την οποία θα διενεργηθούν οι νέες εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά την υπουργική απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, με την οποία ακυρώθηκαν οι πολύ πρόσφατες εκλογές στον ΠΙΣ.

 

Αναστάσιος Βασιάδης, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ)

Αναστάσιος Βασιάδης, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ)

Εκλογή του Αναστασίου Βασιάδη, συνδικαλιστικού στελέχους της ΔΗΚΙ (Ν.Δ.), στη θέση του νέου, μεταβατικού προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 838 access attempts in the last 7 days.