ΠΙΣ: Επικυρωμένη και ενυπόγραφη η Απόφαση αρ. 144 του ΣτΕ και η έκθεση του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

Η επικυρωμένη και ενυπόγραφη Απόφαση αρ. 144 του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις επαναληπτικές εκλογές και η έκθεση ελέγχου του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. για τις παρατυπίες των εκλογών που ακυρώθηκαν.  Για ενημέρωσή σας.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (Π.Ι.Σ.) - H επικυρωμένη και ενυπόγραφη Απόφαση αρ. 144 του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τις επαναληπτικές εκλογές

 

Παρατίθεται η επικυρωμένη και ενυπόγραφη Απόφαση αρ. 144 του Συμβουλίου της Επικρατείας που απορρίπτει τις προσφυγές και ορίζει τους λόγους για τους οποίους θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές για λόγους καλπονοθείας κι άλλων παρατυπιών – παραβάσεων της προβλεπόμενης από την νομοθεσία εκλογική διαδικασία. Επίσης η Έκθεση του ΣΕΥΥΠ μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον ΠΙΣ.

Λήψη PDF

Λήψη PDF

 

Λήψη PDF

Λήψη PDF

 

 

Λήψη PDF

Λήψη PDF

ΠΗΓΗ: Π.Ι.Σ.

Επικυρωμένη και ενυπόγραφη η Απόφαση αρ. 144 του ΣτΕ και η έκθεση του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

ΣτΕ - ΠΙΣ - ΣΕΥΥΠ

Η επικυρωμένη και ενυπόγραφη Απόφαση αρ. 144 του Συμβουλίου της Επικρατείας που απορρίπτει τις προσφυγές και ορίζει τους λόγους για τους οποίους θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές για λόγους καλπονοθείας κι άλλων παρατυπιών – παραβάσεων της προβλεπόμενης από την νομοθεσία εκλογική διαδικασία. Επίσης η Έκθεση του ΣΕΥΥΠ μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον ΠΙΣ.

Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 319 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: