Το κατάντημα του ΠΙΣ: ο Εξαδάκτυλος αρνείται να χορηγήσει έγγραφα στα μέλη του ΔΣ- Εισαγγελική εντολή

Το κατάντημα του ΠΙΣ: ο Εξαδάκτυλος αρνείται να χορηγήσει έγγραφα στα μέλη του ΔΣ- Εισαγγελική εντολή

Το κατάντημα του ΠΙΣ: ο Εξαδάκτυλος αρνείται να χορηγήσει έγγραφα στα μέλη του ΔΣ- Εισαγγελική εντολή

Τέλος δεν έχει το κατάντημα του ΠΙΣ.

Ως μέλος του ΔΣ, ζήτησα με έγγραφό μου από τον προϊστάμενο Διοικητικών Υπηρεσιών του ΠΙΣ να μου χορηγηθούν αντίγραφα της ένστασης κατά του κύρους των εκλογών της 22/6/2018 που υποβλήθηκε από τον κ. Πατσουράκο και τον ΙΣΑ.

Δύο μέρες αργότερα ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών του Π.Ι.Σ., ότι αδυνατεί να απαντήσει στο έγγραφο αίτημα που υπέβαλα, διότι δόθηκε εντολή από τον Πρόεδρο του ΠΙΣ κ. Εξαδάκτυλο να τεθεί το αίτημά μου στο αρχείο, χωρίς απάντηση!

Επανήλθα, αποστέλλοντας την επομένη ηλεκτρονικό μήνυμα προς τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους έχω άμεσο, σπουδαίο και ιδιαίτερο έννομο συμφέρον να λάβω γνώση του περιεχομένου των ως άνω εγγράφων και τονίζοντας πως σε περίπτωση νέας άρνησης θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, ώστε να υποχρεωθεί η Διοίκηση του Συλλόγου να μου τα χορηγήσει και να πάψει να αυθαιρετεί.

Και πάλι έλαβα προφορικά την ίδια απάντηση: ο κ. Εξαδάκτυλος απαγορεύει τη χορήγηση εγγράφων!

Μετά την παράνομη και απαξιωτική συμπεριφορά του κ. Εξαδάκτυλου, πρωτοφανή για τα δεδομένα του ΠΙΣ, ζήτησα από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της έκδοση Εισαγγελικής Εντολής για τη χορήγηση των εγγράφων, η οποία ήδη χορηγήθηκε και επιδόθηκε στον ΠΙΣ.

Πρόκειται για κατάντημα. Μέλη του ΔΣ τα οποία πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση σε κάθε έγγραφο που εισέρχεται ή εξέρχεται στον ΠΙΣ προκειμένου να ασκούν τα καθήκοντά τους, αναγκάζονται να προσφεύγουν στον Εισαγγελέα για να το λάβουν.

Την ίδια διαδικασία εγκαινίασε ο κ. Εξαδάκτυλος και στις συνεδριάσεις του ΔΣ.

Οι εισηγήσεις των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, οι οποίες πρέπει να βρίσκονται στη διάθεση των μελών πολύ πριν τη συνεδρίαση ώστε να μπορούν να τις μελετήσουν, είτε δεν χορηγούνται καθόλου, είτε χορηγούνται μόλις ξεκινά η συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα Ημερήσιας Διάταξης, με σκοπό να μην έχουν τα μέλη δυνατότητα να τοποθετηθούν.

Κουτοπονηρίες που ευτελίζουν τον ανώτατο θεσμικό φορέα της Ιατρικής Κοινότητας..

Δημήτρης Βαρνάβας
Μέλος ΔΣ του ΠΙΣ

Ο Εξαδάκτυλος αρνείται να χορηγήσει έγγραφα στα μέλη του ΔΣ- Εισαγγελική εντολή

Εξαδάκτυλος - ΠΙΣ - Εισαγγελική Εντολή

Το κατάντημα του ΠΙΣ: ο Εξαδάκτυλος αρνείται να χορηγήσει έγγραφα στα μέλη του ΔΣ- Επιδόθηκε Εισαγγελική Εντολή για την χορήγηση των εγγράφων

Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 319 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: