Το Υπουργείο Υγείας, με έγγραφο του, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ για τα ΤΕΠ για τη 1η -2η ΥΠΕ!!!

Μια απόφαση που ουσιαστικά από τη μια,  ΑΚΥΡΩΝΕΙ τη στελέχωση των ΤΕΠ με ΜΟΝΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

ΑΡΜΑ: Το Υπουργείο Υγείας, με έγγραφο του, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ για τα ΤΕΠ για τη 1η -2η ΥΠΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ…

 

Το Υπουργείο Υγείας, με έγγραφο του, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ για τα ΤΕΠ για τη 1η -2η ΥΠΕ!!!   ΝΤΡΟΠΗ…

Το Υπουργείο Υγείας προχώρησε, με έγγραφο του προς την 1η ΥΠΕ, που ήταν αρμόδια για τις κρίσεις των Γιατρών  ΤΕΠ 1ης -2ης ΥΠΕ,  στην ΑΝΑΠΟΜΠΗ (ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ) των 208 Θέσεων Επιμελητών Α και Β για τα ΤΕΠ(!!!).

Μια απόφαση που ουσιαστικά από τη μια,  ΑΚΥΡΩΝΕΙ τη στελέχωση των ΤΕΠ με ΜΟΝΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ενώ από την άλλη βάζει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ «ταφόπλακα» στην  εμβληματική Νομοθετική Πρωτοβουλία για τη Θεσμοθέτηση και λειτουργία των Αυτόνομων Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ)!!!.

Η ΑΝΑΠΟΜΠΗ αφορά 208 Θέσεις Γιατρών ΤΕΠ, 164 Θέσεις Επιμελητών Β΄ και 44 Θέσεις Επιμελητών Α΄. Θέσεις που ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ (είχαν περάσει και συνέντευξη..) και ήταν στο Υπουργείο για ΔΙΟΡΙΣΜΟ(!!).

Με έωλες αιτιάσεις πραγματικών προβλημάτων, που ξεπεράστηκαν και με δικαιολογίες, που δεν αντέχουν στην απλή λογική, το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση της Ν.Δ, για πρώτη φορά(!!) στην ιστορία των Κρίσεων Γιατρών στο ΕΣΥ, από το 1983(!!), ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ και είναι για ΔΙΟΡΙΣΜΟ(!!).  Οι αιτιάσεις και οι αστείες δικαιολογίες που επικαλείται το Υπουργείο Υγείας, δεν μπορούν να κρύψουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ που ακυρώνεται η Προκήρυξη και οι Διορισμοί των 208 Γιατρών.

Είναι από τη μία, η νεοφιλελεύθερη ιδεολογική άποψη της Ν.Δ,  ΚΑΤΑ του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, της στελέχωσης με ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και την ανάπτυξη Δημόσιων Δομών Υγείας, προς όφελος της αγοράς και των μεγάλων Ομίλων της Ιδιωτικής Υγείας.

Και από την άλλη, Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ, για μικροκομματικές αθλιότητες, των ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ παρεμβάσεων της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία, όπως της Προκήρυξης για στελέχωση  με 525 Θέσεις Μόνιμων Γιατρών για να λειτουργήσει ο Θεσμός των Αυτόνομων ΤΕΠ, ένα ΑΙΤΗΜΑ του χώρου της Υγείας που αναζητούσε δικαίωση από το 2005(!!).

Είναι δε τόσο παθιασμένοι να υπηρετήσουν  πιστά  το «κομματικό τους καθήκον» που δεν ενοχλούνται και δεν ντρέπονται, που θα μείνουν στο δρόμο Γιατροί, που είχαν παραιτηθεί  από το Δημόσιο για να διοριστούν στις Θέσεις που είχαν επιλεγεί για τα ΤΕΠ(!!).

Πέρα από τη Δικαιοσύνη, στην οποία θα λογοδοτήσει σύντομα για τις αθλιότητες της η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ΑΜΕΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ πρέπει να είναι και η απάντηση του Συνδικαλιστικού Κινήματος, ΖΗΤΩΝΤΑΣ:

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ(ΧΘΕΣ..)Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ!!!

 

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ για τα ΤΕΠ

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ για τα ΤΕΠ

Η ΑΝΑΠΟΜΠΗ αφορά 208 Θέσεις Γιατρών ΤΕΠ, 164 Θέσεις Επιμελητών Β΄ και 44 Θέσεις Επιμελητών Α΄. Θέσεις που ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ (είχαν περάσει και συνέντευξη..) και ήταν στο Υπουργείο για ΔΙΟΡΙΣΜΟ(!!).

Sending
User Review
2 (2 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 353 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: