Εισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασ. Κικίλια

Η ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή.

Εισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασ. Κικίλια

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Bασίλη Κικίλια, στο Κολωνάκι, πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ο «Ρουβίκωνας».

Μια ομάδα πέντε ατόμων ανέβηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο του Βασίλη Κικίλια επί της οδού Κριεζώτου 4. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μια γυναίκα εμφανίστηκε στην είσοδο χτυπώντας το κουδούνι και την πόρτα άνοιξε μια υπάλληλος του γραφείου του υπουργού Υγείας. Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο, πέταξαν φέιγ βολάν και φεύγοντας πέταξαν και μπογιές.

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Βασίλη Κικίλια - Έριξαν μπογιές

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Βασίλη Κικίλια – Έριξαν μπογιές

Ο αστυνομικός του γραφείου του υπουργού Υγείας τους καταδίωξε και συνέλαβε τον έναv ο οποίος προσήχθη.

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Και η δήλωση του Στ. Πέτσα καταλήγει: «Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».

 

ΠΗΓΗ

 

Εισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασ. Κικίλια

Ρουβίκωνας - Κικίλιας

Εισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασ. Κικίλια. Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο, πέταξαν φέιγ βολάν και φεύγοντας πέταξαν και μπογιές. Η ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή.

Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 252 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: