ΠΓΝ Πατρών: Άρπαξε τη σφραγίδα γιατρού και τον κυνηγούσαν στους διαδρόμους

Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία που αναζητά τον δράστη

 

ΠΓΝ Πατρών: Άρπαξε τη σφραγίδα γιατρού και τον κυνηγούσαν στους διαδρόμους

Απίστευτες καταστάσεις βίωσαν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι συνοδοί τους που βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στη ογκολογική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας στο νοσοκομείου του Ρίου.

Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr, αυτόπτες του πρωτόγνωρου περιστατικού, ένας θερμόαιμος συνοδός ασθενούς (της μητέρας του), γύρω στα 30, έκανε άνω – κάτω τη μονάδα, με τις φωνές του και τη στάση που απέναντι στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που μίλησαν στο thebest.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο συνοδός της ασθενούς, απαίτησε από τους εργαζόμενους της μονάδας να βρεθεί γιατρός για να σφραγίσει το παραπεμπτικό για την εξέταση μαγνητικής τομογραφίας που έπρεπε να κάνει η μητέρα του.

Ο θεράπων ιατρός, όμως, της μητέρας του απουσίαζε εκείνη την ώρα από τη μονάδα και ο 30χρονος, όρμησε στο γραφείο του ογκολόγου ιατρού που ήταν βάρδια και αφού διαπληκτίστηκε μαζί του – καθώς ο γιατρός του εξηγούσε ότι το παραπεμπτικό πρέπει να υπογραφεί από τον θεράποντα – άρπαξε τη σφραγίδα του γιατρού και άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του νοσοκομείου!

Ο γιατρός, σύμφωνα με τους αυτόπτες που εξιστόρησαν στο thebest.gr τα όσα συνέβησαν στη μονάδα, άρχισε να τρέχει και αυτός από πίσω του για να του πάρει τη σφραγίδα του!

Για το πρωτοφανές περιστατικό, ειδοποιήθηκε το προσωπικό της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης του νοσοκομείου, αλλά και η Αστυνομία.

Ωστόσο, ο 30χρονος φρόντισε να εξαφανιστεί και να μην τον βρουν.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά από μία περίπου ώρα επέστρεψε στο γραφείο του γιατρού για να αφήσει τη σφραγίδα που είχε πάρει…

Προηγουμένως, μάλιστα, είχε δημιουργήσει φασαρία για τον ίδιο λόγο και στο γραφείο συνταγογραφήσεων.

Αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσει η συνταγογράφηση και να ταλαιπωρηθεί ακόμη περισσότερο το σύνολο των ασθενών που ανέμεναν στη μονάδα.

Πάντως, ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία.

 

ΠΗΓΗ

ΠΓΝ Πατρών: Άρπαξε τη σφραγίδα γιατρού

ΠΓΝ Πατρών: Άρπαξε τη σφραγίδα γιατρού

ΠΓΝ Πατρών: Θερμόαιμος συνοδός ασθενούς γύρω στα 30 έκανε άνω-κάτω τη μονάδα. Άρπαξε τη σφραγίδα γιατρού και άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους. Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία.

Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 407 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: