Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας και σεκιουριτά! Σκηνές απείρου κάλλους σε νοσοκομείο

Θύμα ξυλοδαρμού από γυναίκα συνοδό ασθενούς, έπεσαν νοσηλεύτρια αλλά και υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη.

Θύμα ξυλοδαρμού από γυναίκα συνοδό ασθενούς, έπεσαν νοσηλεύτρια αλλά και υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την εφημερία του Νοσοκομείου, μία γυναίκα που συνόδευε τη μητέρα της προκειμένου να εξεταστεί στο Πνευμονολογικό, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), διαμαρτυρόμενη για την καθυστέρηση λογομάχησε με μία νοσηλεύτρια.

Το περιστατικό δεν έληξε όμως εκεί, αφού η συνοδός επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια και άρχισε να την χτυπάει. Στη συνέχεια, επενέβη η υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου, η οποία επίσης δέχθηκε επίθεση από την συνοδό του ασθενούς.

Από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου κλήθηκε η αστυνομία και όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου επιβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις. Ο Α. Μανωλίτσας, αυτόπτης μάρτυρας και γραμματέας των εργαζομένων του νοσοκομείου, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 για το περιστατικό…

 

ΠΗΓΗ

Αρχική

Ξυλοδαρμός νοσοκόμας και σεκιουριτά

Ξυλοδαρμός νοσοκόμας

Η συνοδός επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια και άρχισε να την χτυπάει. Στη συνέχεια, επενέβη η υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου, η οποία επίσης δέχθηκε επίθεση από την συνοδό του ασθενούς.

Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 278 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: