Ένας (ακόμα) συνταξιούχος ανέλαβε Διοικητής στο Γ.Ν. Πύργου

Ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή στο Γ.Ν. Πύργου ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος πρώην Διευθυντής της ΜΕΘ Πύργου.

Ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος πρώην Διευθυντής της ΜΕΘ Πύργου.

Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος πρώην Διευθυντής της ΜΕΘ Πύργου.

Ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας που προορίζονταν για Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας και παραιτήθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε, δεν είναι η μοναδική περίπτωση συνταξιούχου που είχε επιλεγεί για να στελεχώσει το Κράτος και δη στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Έχουμε και στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μια παρόμοια περίπτωση.

Την εβδομάδα που πέρασε ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος πρώην Διευθυντής της ΜΕΘ Πύργου. Και είναι πρώην καθώς είχε συνταξιοδοτηθεί πριν 3 χρόνια περίπου. Η κυβέρνηση τον επιστράτευσε για να αναλάβει τη θέση του Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, καθώς, προφανώς, δεν βρήκε κάποιον νεότερο άνθρωπο με σπουδές και ικανότητες για τη θέση αυτή.

Την ακριβή ηλικία του δεν την γνωρίζουμε, ωστόσο είναι συνταξιούχος από το 2017.

Μετά από απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 17 Ιανουαρίου από τον προκάτοχό του κ. Κώστα Διαμαντόπουλο.

Όπως αναφέρει το ilialive «ο κ. Χριστόπουλος υπήρξε φειδωλός στις πρώτες δηλώσεις του, γνωρίζοντας πως το έργο του στον τομέα της υγείας στην Ηλεία μόνο εύκολο δεν είναι. “Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορούμε να έχουμε μία άποψη για την κατάσταση που υπάρχει στο ΓΝ Ηλείας. Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο” ήταν το πρώτο σχόλιο του».

 

ΠΗΓΗ

Συνταξιούχος ανέλαβε Διοικητής Νοσοκομείου στον Γ.Ν. Πύργου

Συνταξιούχος ο Διοικητής στο Γ.Ν. Πύργου

Ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή στο Γ.Ν. Πύργου (Ηλείας) ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος πρώην Διευθυντής της ΜΕΘ Πύργου. Και είναι πρώην καθώς είχε συνταξιοδοτηθεί πριν 3 χρόνια περίπου.

Sending
User Review
3.4 (5 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 294 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: