Κορωναϊός: 28χρονος γιατρός πέθανε μετά από 10 συνεχείς ημέρες δουλειάς (Σχόλιο)

Δούλευε από τις 25 Ιανουαρίου

Κορωνοϊός: 28χρονος γιατρός πέθανε μετά από 10 συνεχείς ημέρες δουλειάς

Ένας Κινέζος γιατρός μόλις 28 ετών που εργαζόταν σε κλινική στην Χουμπέϊ, κατέρρευσε μετά από 10 συνεχόμενες ημέρες δουλειάς.  Ο Song Yingjie, έπαθε ανακοπή από την εξάντληση καθώς δούλευε αδιάκοπα από τις 25 Ιανουαρίου, 10 μέρες και 9 νύχτες συνεχόμενης εργασίας. Ο νεαρός γιατρός έλεγχε οδηγούς και επιβάτες αυτοκινήτων για να διαπιστωθεί αν ήταν φορείς του κορωνοϊού 2019-nCoV.

 

Secret Beijing@Secret_Beijing
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σχόλιο: Ο Song Yingjie μας είναι άγνωστος, το όνομά του δεν μας λέει τίποτα. Στατιστικά είναι ένα από τα θύματα της επιδημίας του κοροναϊού 2019-nCoV που έχει πλήξει τη Κίνα και εξαπλώνεται σιγά-σιγά σε πολλές χώρες του κόσμου. Για κάποιους όμως ήταν ο γιος τους, για άλλους ο φίλος τους. Για κάποιους τρίτους ήταν ο συνάδελφος, ο νοσοκομειακός γιατρός ο οποίος έκανε το καθήκον του πέραν από τις αντοχές του.
 
Μπορεί να μη γνωρίζουμε τις συνθήκες εργασίας του αλλά για μερικούς ήταν – και τώρα είναι – ένας ακόμα “ασήμαντος” γιατρός ο οποίος δεν άντεξε σωματικά στο βάρος του καθήκοντος που  επέλεξε να υπηρετήσει. Κάποιοι θα που ότι του επέβαλλαν να υπερβεί τα όριά του και πιθανώς αυτό να ισχύει. Αυτό όμως δεν μειώνει τη θυσία του και μόνο όσοι νοσοκομειακοί γιατροί ανάμεσά μας έχουν υπερβεί όλα αυτά τα χρόνια τις ανθρώπινες αντοχές τους για το καθήκον – είτε αυτό επιβλήθηκε με άνωθεν εντολές είτε πιο σύνηθες από τις ηθικές μας και δεοντολογικές αρχές – μόνο αυτοί θα καταλάβουν τι συνέβη. Κι όχι όλοι…
 
Κ.Γ.
Κορωναϊός: 28χρονος γιατρός πέθανε μετά από 10 συνεχείς ημέρες δουλειάς (Σχόλιο)

In memoriam - Song Yingjie

Δούλευε αδιάκοπα από τις 25 Ιανουαρίου, 10 μέρες και 9 νύχτες συνεχόμενης εργασίας. Στατιστικά είναι ένα από τα θύματα της επιδημίας του κοροναϊού 2019-nCoV. Για κάποιους όμως ήταν ο γιος τους, για άλλους ο φίλος τους. Για κάποιους τρίτους ήταν ο συνάδελφος, ο νοσοκομειακός γιατρός ο οποίος έκανε το καθήκον του πέραν από τις αντοχές του.

Sending
User Review
5 (2 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 252 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: