Δημήτρης Βαρνάβας: Ποιος ανακάλυψε το μηδέν?

Ποιος ανακάλυψε το μηδέν?

Ποιος ανακάλυψε το μηδέν?

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ συναντήθηκε χτες με τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια. Ήταν η πρώτη φορά επί προεδρίας Εξαδάκτυλου που ολόκληρο το ΔΣ συναντιόνταν με τον υπουργό, αφού στις δύο προηγούμενες συναντήσεις συναντιόνταν αυτός και η παρέα του μειοψηφικού προεδρείου, αποκλείοντας όλα τα υπόλοιπα μέλη και παρατάξεις του ΔΣ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Αν και η συζήτηση με τον υπουργό επικεντρώθηκε στην επιδημία του κορονοϊού, εντούτοις τέθηκαν και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ιατρική κοινότητα, όπως οι προσλήψεις, η χρηματοδότηση και ο εξοπλισμός του συστήματος υγείας, η κάλυψη των κενών θέσεων στα νησιά. Αυτά τέθηκαν από τους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων, μιας και η ομάδα Εξαδάκτυλου είχε έγνοια για άλλα, όπως η αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης των γιατρών στα 69, η πρόσληψη κυρίως Διευθυντών στο ΕΣΥ αντί Επιμελητών Β και η μεταφορά της διοίκησης των Νοσοκομείων στους Δήμους, πράγμα που προκάλεσε την οργή ακόμη και του κ. Κικίλια, ο οποίος απέκλεισε κατηγορηματικά και τις τρείς ευφυέστατες προτάσεις.

Μετά τη συνάντηση με τον υπουργό επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ στα γραφεία του ΠΙΣ με θέμα την αποτίμηση της συνάντησης.

Και –ω του θαύματος- πριν φτάσουν τα μέλη του ΔΣ στα γραφεία του ΠΙΣ για να αποτιμήσουν τη συνάντηση ήρθε στο e-mail τους Δελτίο Τύπου του ΠΙΣ έκτασης τεσσάρων σελίδων -που είχε προηγουμένως σταλεί και στους δημοσιογράφους- και περιλάμβανε αποτίμηση της συνάντησης και κατέγραφε πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης!

Τι είχε συμβεί; Απλούστατα η αδρά αμειβόμενη δημοσιογράφος κάθισε με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα και κατασκεύασαν Δελτίο Τύπου πριν τη συνάντηση, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία τους και καταγράφοντας θέματα που υπέθεταν ότι θα συζητηθούν. Για κακή τους τύχη δεν συζητήθηκαν, αλλά δεν ήθελαν να πάει χαμένο το πρωτοποριακό τους πόνημα και το έστειλαν παντού, αδιαφορώντας για τον διασυρμό του ΠΙΣ.

Οι ιστορικοί ισχυρίζονται πως οι Σουμέριοι ανακάλυψαν το μηδέν ως έννοια.
Καιρός να αναθεωρήσουν.
Το μηδέν ανακαλύφθηκε από τον Εξαδάκτυλο…

 

Ygeianet

 

Ποιος ανακάλυψε το μηδέν?

ΠΙΣ - Ποιος ανακάλυψε το μηδέν?

H αδρά αμειβόμενη δημοσιογράφος κάθισε με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα και κατασκεύασαν Δελτίο Τύπου πριν τη συνάντηση με Κικίλια , αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία τους και καταγράφοντας θέματα που υπέθεταν ότι θα συζητηθούν. Για κακή τους τύχη δεν συζητήθηκαν αλλά το Δελτίο Τύπου το έστειλαν… μη πάει χαμένος ο κόπος.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 642 access attempts in the last 7 days.