Κορωνοϊός Covid-19: 50 γιατροί και νοσηλευτές στην καραντίνα σε Αχαΐα και Ηλεία

Απαιτείται άμεση ενίσχυση των νοσοκομείων με προσωπικό

Κορωνοϊός: 50 γιατροί και νοσηλευτές στην καραντίνα σε Αχαΐα και Ηλεία

Κορωνοϊός: 50 γιατροί και νοσηλευτές στην καραντίνα σε Αχαΐα και Ηλεία

 

Αποδυναμώνεται από κόσμος το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας καθώς δεκάδες γιατροί και νοσηλευτές έχουν μπει υποχρεωτικά σε καραντίνα λόγω της επέκτασης του κορωνοϊού Covid-19.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες 50 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία της περιοχής έχουν τεθεί εκτός και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς ήρθαν σε επαφή με κρούσματα του ιού χωρίς να έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Με βάση τα όσα καταδεικνύει το ρεπορτάζ οι εν λόγω γιατροί και νοσηλευτές προέρχονται από τα νοσοκομεία του Ρίου, της Αμαλιάδας και του Πύργου.

Πιο συγκεκριμένα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας σε καραντίνα βρίσκονται 15 εργαζόμενοι, από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου και πρωτονοσηλεύτηκε ο 66χρονος καθηγητής που συμμετείχε στην προσκυνηματική εκδρομή, 29 εργαζόμενοι είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ άλλοι 6 προέρχονται από το Νοσοκομείο Πύργου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στα νοσοκομεία κάνει έκκληση για άμεσες προσλήψεις προσωπικού, κάτι που ανακοινώθηκε σήμερα από την κυβέρνηση. Παράλληλα στο Νοσοκομείο του Ρίου, την εβδομάδα που διανύουμε προστέθηκαν περίπου 40 νοσηλευτές με διετή σύμβαση.

 
Covid-19: 50 γιατροί και νοσηλευτές στην καραντίνα σε Αχαΐα και Ηλεία
Sending
User Review
4 (1 vote)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 477 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: