Τέταρτος νεκρός από κορωνοϊό Covid-19 στην Ελλάδα – Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ

Έκτακτη Είδηση

 

Τέταρτος νεκρός από κορωνοϊό Covid-19 – Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για τον 53χρονο εργαζόμενο του Γ.Ν. Καστοριάς, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και που νοσηλευόταν στην εντατική στο ΑΧΕΠΑ εδώ και κάποιες ημέρες..

Υπενθυμίζεται ότι χθες Σάββατο είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι δύο ασθενείς, ένας 67χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου και από τότε νοσηλευόταν διασωληνομένος στην ειδική μονάδα απομόνωσης και ένας 90χρονος ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη 11 Μαρτίου και είχε εισαχθεί με πνευμονία στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο 67χρονος πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και αμέσως μετά άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του ιού.

Τέταρτος νεκρός από κορωνοϊό Covid-19

Covid-19 - Τέταρτος νεκρός

Τέταρτος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα – Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για τον 53χρονο εργαζόμενο του Γ.Ν. Καστοριάς, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και που νοσηλευόταν στην εντατική στο ΑΧΕΠΑ εδώ και κάποιες ημέρες.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 534 access attempts in the last 7 days.