Γιατρός το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 στην Καλαμάτα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 στη Μεσσηνία.

Γιατρός το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Καλαμάτα

Τα ύποπτα δείγματα ανέλυσε το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών

 
Μάλιστα τα ύποπτα δείγματα ανέλυσε το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα μέτρα που θα ληφθούν από εδώ και πέρα στο χώρο.

Τέσσερα ακόμα δείγματα, που εξετάστηκαν βγήκαν αρνητικά ενώ αναμένονται απαντήσεις για τουλάχιστον 10 ακόμα περιπτώσεις.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας: 

“Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε (5) δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα (4) αρνητικά και το ένα (1) θετικό.

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Συνιστάται ψυχραιμία και αισιοδοξία”.

 

Με πληροφορίες από eleftheriaonline.gr

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 στη Καλαμάτα

Covid-19 - Καλαμάτα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 στη Μεσσηνία. Στο νοσοκομείο Καλαμάτας σήμανε συναγερμός γιατί το κρούσμα αφορά γιατρό του ιδρύματος, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Sending
User Review
0 (0 votes)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 333 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: