Πάτρα: Συναγερμός στην Αιματολογική Κλινική του ΠΓΝ Πατρών λόγω κρούσματος κορωνοϊού

41χρονος που νοσηλευόταν εκεί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Συναγερμός σήμανε στο ΠΓΝ Πατρών,, καθώς ένας 41χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στην Αιματολογική Κλινική του νοσοκομείου με βαρύ υποκείμενο νόσημα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται πλέον σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης.
 
Αυτή την ώρα παίρνονται αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις που θα γίνουν,  ανέφερε στο thebest.gr, η διοικήτρια του ΠΓΝ Πατρών, Παναγούλα Μαμμή. Ήδη έχουν εκκενωθεί οι χώροι από τους οποίους πέρασε ο ασθενής ενώ έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του και ανάμεσα σε ασθενείς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, από τη στιγμή που νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο Κλινικής με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος για διασπορά του ιού μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο ασθενής στην αιματολογική ήταν από την αρχή του μήνα. Στο πλευρό του πάντα και η σύζυγος του. Σε θάλαμο με άλλο ένα άτομο. Έχουν κάνει τεστ όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Όμως όλο αυτό το διάστημα στην κλινική μπαινόβγαινε και άλλο προσωπικό π.χ. τεχνικό που δεν έχει κληθεί να εξεταστεί.

 

Θετικός στον κορωνοϊό ασθενής που νοσηλεύεται στο Ρίο με βαρύ υποκείμενο νόσημα

Ένας 41χρονος που νοσηλευόταν σε κλινική του ΠΓΝ Πατρών, με σοβαρό υποκείμενο νόσημα, διαγνώστηκε την Πέμπτη θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο άνδρας νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και στο πλευρό του βρισκόταν καθημερινά η σύζυγός του.

Τελικά σήμερα μετά το σχετικό τεστ που του έγινε, ο 41χρονος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αμέσως μεταφέρθηκε σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου.

Με το που βγήκε θετικό το τεστ, ενημερώθηκε όλο το προσωπικό της κλινικής και αναμένονται οι κατάλληλοι χειρισμοί προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο νοσηλευτές και γιατροί που ήρθαν σε επαφή μαζί του, έχουν επίσης κολλήσει.

Η σύζυγος του ασθενούς μεταφέρθηκε σε χώρο που έχει διαμορφωθεί καταλλήλως για τα ύποπτα κρούσματα.

 

 

Αρχική Σελίδα

Θετικός στον κορωνοϊό ασθενής που νοσηλεύεται στο ΠΓΝ Πατρών με βαρύ υποκείμενο νόσημα

ΠΓΝ Πατρών - Covid-19

Συναγερμός σήμανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς ένας 41χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στην Αιματολογική Κλινική του νοσοκομείου με βαρύ υποκείμενο νόσημα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 592 access attempts in the last 7 days.