Αρνητικοί στον κορονοϊό γιατροί και νοσηλευτές της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝ Πατρών

Θετική η σύζυγος του 41χρονου και ένας ακόμη ασθενής

Αρνητικοί στον κορονοϊό γιατροί και νοσηλευτές της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝ Πατρών

Αρνητικοί στον κορονοϊό, διαπιστώθηκαν  γιατροί και νοσηλευτές της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ιχνηλάτησής τους.

Όπως από χθες έγραψε το tempo24.news στην κλινική νοσηλευόταν ένας 41χρονος ασθενής μα βαρύ υποκείμενο νόσημα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε άμεσα στον θάλαμο SARS.

Ωστόσο από τους ελέγχους που έγιναν βρέθηκαν θετικοί στον ιό, η σύζυγος του 41χρονου και ένας ακόμη ασθενής, χωρίς όμως η κατάστασή τους να θεωρείται σοβαρή.

Όπως έγραψε το πρωί το tempo24.news η κλινική λειτουργεί κανονικά με εξαίρεση κάποιες αλλαγές στις βάρδιες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και μετακινήσεις ασθενών από κάποιους θαλάμους.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Αρχική Σελίδα

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 530 access attempts in the last 7 days.