Κορωνοϊός Covid-19 – Συναγερμός στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Κορωνοϊός Covid-19 - Συναγερμός στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Ανησυχία στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με φορέα του κορωνοϊού, που δεν το γνώριζε, να έχει κολλήσει άγνωστο αριθμό ανθρώπων.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόδρα έφερε στο φως μία γιγαντιαία κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρούσμα «μηδέν» πρέπει να είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος πήγε στην Β᾽Παθολογική κλινική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει ότι είναι φορέας, παρουσιάζοντας όμως συμπτώματα έντονου κρυολογήματος.

Πληροφορίες, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές ενημέρωσης, αναφέρουν ότι εκτός από επιπλέον 10 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, πριν λίγο φαίνεται να εντοπίστηκαν επιπλέον 3 κρούσματα, ένας γιατρός, ένας νοσηλευτής κι ένας επισκέπτης. Οι ίδιες ανεπίσημες πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για επικείμενο κλείσιμο της Β᾽Παθολογικής στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο  έως ότου γίνει απολύμανση.​

 

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται. 

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 852 access attempts in the last 7 days.