Ορκίστηκε αναπληρωτής Διοικητής στο ΠΓΝ Πατρών ο Δημήτρης Μπάκος – “Τριγμοί” στην τοπική ΝΔ

Αναπληρωτής Διοικητής στο ΠΓΝ Πατρών ο Δημήτρης Μπάκος – “Τριγμοί” στην τοπική ΝΔ
Αναπληρωτής Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ορκίστηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Μπάκος (Φωτό: tempo24news.gr)

Αναπληρωτής Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ορκίστηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Μπάκος (Φωτό: tempo24news.gr)

Ο νέος υποδιοικητής του ΠΓΝ Πατρών είναι ο δρ. Δημήτριος Μπάκος, Μηχανολόγος Μηχανικός, MBA, MSc, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών ορκίστηκε σήμερα, το πρωί της Τετάρτης.

Η ορκωμοσία έγινε στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ από τον Διοικητή Γιάννη Καρβέλη και πλέον αναλαμβάνει και επισήμως καθήκοντα μέχρι να οριστεί ο νέος Διοικητής.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τη παραίτηση της Παναγούλας Μαμμή, η παραίτηση της οποίας όπως είχε έγινε αποδεκτή, ενεργοποιήθηκε  η διαδικασία προκήρυξης της θέσης για την επιλογή νέου Διοικητή.

ΝΕΩΤΕΡΑ: “Τριγμοί” στην τοπική ΝΔ για την τοποθέτηση αν. Διοικητή στο ΠΠΝΠ-Σήμερα συνεδριάζει η ΝΟΔΕ

(Από tempo24)

Η ορκωμοσία έγινε στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ από τον Διοικητή Γιάννη Καρβέλη και πλέον αναλαμβάνει και επισήμως καθήκοντα μέχρι να οριστεί ο νέος Διοικητής. Το ζήτημα όμως ειναι ότι η τοποθέτηση του κ. Μπάκου προκάλεσε τριγμούς στη ΝΔ.

Παράγοντες του κόμματος στην Πάτρα μιλούν “ευθέως” για “μαγαζάκι” στο Νοσοκομείο Ρίου “το “μαγαζί” έχει σχέση με μεθοδεύσεις λήψης αποφάσεων” το οποίο έχουν στήσει ένας γνωστός γιατρός και ένας συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.

“Δεν είναι δυνατόν με κυβέρνηση ΝΔ να ορίζεται Υποδιοικητής στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Περιφέρειας, ένα μελος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ” δηλώνει σημαίνων στέλεχος της ΝΔ στην περιοχή.

Η τοπική ΝΟΔΕ “βράζει” και ήδη έχουν φθάσει τα παράπονα “ψηλά” στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα τεθεί επί τάπητος και στην σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αχαϊας.

 


 

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 288 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: