Καταγγελία ειδικευομένων ιατρών χειρουργικής Γ.Ν. Κέρκυρας

Λεωνίδας Ρουμπάτης

Λεωνίδας Ρουμπάτης

Καταγγελία

Με αφορμή όλα αυτά που γράφονται σχετικά με τις καταγγελίες κατά του κ. Ρουμπάτη, ως ειδικευόμενοι ιατροί του χειρουργικού τομέα έχουμε να καταγγείλουμε κάποια ακόμα πράγματα τα οποία θα έχουν άμεση επίπτωση στον Κερκυραϊκό λαό!

Ο κύριος Ρουμπάτης δρα αυθαίρετα σχετικά και με άλλες καταστάσεις στέλνοντας εντολές, οι οποίες μας υποχρεώνουν να εφημερεύουμε επιπλέον ώρες και ημέρες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών λόγω έλλειψης προσωπικού.

Πράγμα το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο αφού όπως καταλαβαίνετε το να σας περιθάλπτει ένας ιατρός ο οποίος είναι 30 συνεχόμενες ώρες άυπνος είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.

Το σύνολο των ειδικευόμενων του χειρουργικού τομέα έχουμε ζητήσει από την διοίκηση του νοσοκομείου να σεβαστεί τον νόμο ο οποίος ορίζει 48 ώρες εβδομαδιαίας εργασίας μαζί με ώρες εφημεριών και αυτός λειτουργώντας ως μεγαλοτσιφλικάς σε ένα τσιφλίκι που δεν του ανήκει αλλά ανήκει στον Κερκυραϊκό λαό, αποστέλλει εντολές!!! ζητώντας μας να εργαζόμαστε άνω των 70-75 ωρών εβδομαδιαίως!!

Εκτός όλου αυτού μας υποχρεώνει με εντολές ξανά, να εφημερεύουμε άνω των ορισμένων από τον νόμο αριθμό εφημεριών χωρίς καν να ξέρουμε αν θα τις πληρωθούμε και πότε, αφού οι υπεράριθμες εφημερίες δεν πληρώνονται σε τακτική βάση αλλά όταν το νοσοκομείο θα έχει τη δυνατότητα να το πράξει.

Τέλος οι ειδικευόμενοι του χειρουργικού τομέα έχουμε αποστείλει υπερεπείγουσα επιστολή στον κ. Ρουμπάτη ζητώντας του να ανακαλέσει την τελευταία του εντολή, σχετικά με τις υπερωρίες που μας υποχρεώνει να κάνουμε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, αλλιώς θα προβούμε σε ομαδική παραίτηση άμεσα!

Ακόμα περιμένουμε απάντηση φυσικά από την Πέμπτη που καταθέσαμε το σχετικό αίτημα.

Ο διοικητής δρα αυθαιρέτως προς κάθε κατεύθυνση πατώντας πάνω σε παραθυράκια του νόμου που του επιτρέπουν να το κάνει!

Συντασσόμαστε στο πλευρό του κύριου διευθυντή μας, Καλλίνικου Χριστοδούλου και ζητάμε άμεσα την καθαίρεση του εν λόγω διοικητή!

 

Ζητάμε τη βοήθεια του Κερκυραϊκού λαού! Πρέπει να δράσουμε πριν να είναι αργά!
Το νοσοκομείο μας ειναι υπό διάλυση.

 


 

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 419 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: