Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Αμαλιάδας σχετικά με αναβολή εμβολιασμών

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Αμαλιάδας σχετικά με αναβολή εμβολιασμών

Γ.Ν. Αμαλιάδας

Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Αμαλιάδας σχετικά με αναβολή εμβολιασμών

Αιφνιδίως αναβλήθηκαν στα νοσοκομεία της Ηλείας, οι εμβολιασμοί υγειονομικών (νοσηλευτών, ιατρών) και όχι μόνο…

Ενώ λοιπόν είχαν προγραμματιστεί οι εμβολιασμοί, με κλεισμένα ραντεβού, για την Δευτέρα το πρωί 4-01-2021, το μεσημέρι της Πέμπτης 31-1-2020 πληροφορηθήκαμε ότι εν τέλει, οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί αναβάλλονται.

Παράλληλα, υγειονομικές πηγές, αναφέρουν , ότι παρόμοια περιστατικά σημειώνονται και σε άλλα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα, να τίθενται ερωτήματα σχετικά με το εάν υφίσταται κάποιο πρόβλημα στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, ή γενικότερα σε όλη την επικράτεια.

Αυτό που μας προβληματίζει είναι, ότι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα βιώσαμε εκ των έσω «ένα πυρετό» προετοιμασίας σχετικά, με την υποδοχή των εμβολίων, το πρόγραμμα του εμβολιασμού, τους εμπλεκομένους με την διαδικασία ,τις λίστες με τους υγειονομικούς και πολιτικούς με την αντίστοιχη «σέλφι» δημοσιότητα, όλα αυτά ξαφνικά στο πάρα πέντε χωρίς πολλές εξηγήσεις, αναβάλλονται.

Ένας σχεδιασμός για «όσκαρ» . Αρχικά είχαν πει για 10 εμβολιασμούς τη μέρα, μόνο πρωί, στη συνέχεια το άλλαξαν σε πενήντα άτομα και το απόγευμα, χωρίς να προσθέσουν επιπλέον προσωπικό για την διαδικασία. με το ίδιο προσωπικό πρωί – απόγευμα και ωράρια λάστιχο ,..γρήγορα- γρήγορα να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη.

Δόθηκαν και οι προσκλήσεις με την ακριβή ώρα για τον καθένα, ειδοποιήθηκαν και τα ΜΜΕ μην χάσουν τη στιγμή οι παράγοντες.. και εκεί που ήταν όλα έτοιμα και ψάχναμε καταχείμωνα μπλουζάκι T-Shirt για το εμβόλιο… όλα αναβάλλονται.

Εκείνο που ήταν γνωστό και από τον Υπουργό Υγείας είναι ότι τη Δευτέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των υγειονομικών σε σαράντα νοσοκομεία της χώρας και σταδιακά θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα.

Για άλλη μια φορά, το επιτελικό κράτος μπλόκαρε σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είχε σχέση με πιθανό παραγκωνισμό και απαξίωση του πληθυσμού της περιοχής μας έναντι «των αρίστων και συγγενών» που εμβολιάστηκαν σε άλλα κέντρα.

 

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Αμαλιάδας


 

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 638 access attempts in the last 7 days.