Ρίο όπως Άγιος Ανδρέας: “Bράζει” και το ΠΓΝ Πατρών- 9 τα κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό

Μεγάλη ανησυχία στο ΠΓΝ Πατρών με τα 9 κρούσματα σε προσωπικό
ΠΓΝ Πατρών

Κανείς από τους νοσηλευτές που βρέθηκαν θετικοί δεν έχει εμβολιαστεί ενώ πολλοί νοσηλευτές δεν έχουν κληθεί να κάνουν ούτε την πρώτη δόση.

 

 

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο νοσηλευτικό προσωπικό και στο ΠΓΝ Πατρών στο Ρίο τα οποία σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr έχουν φτάσει στα 9.

Νωρίτερα  όπως είχε γράψει το thebest.gr είχαν διαπιστωθεί τρία ενώ ως γνωστόν σημαντικό πρόβλημα έχει υπάρξει τις τελευταίες ημέρες στο  Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου μόνο τα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης είναι μέχρι στιγμής 11.

Μάλιστα εξετάζεται και για το ΠΓΝ Πατρών αν πρόκειται για κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης και δείγματα έχουν σταλεί για την ειδική ανάλυση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους νοσηλευτές που διαπιστώθηκαν θετικοί δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού ενώ πολλοί είναι οι νοσηλευτές που δεν έχουν κληθεί να κάνουν ούτε την πρώτη δόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους θετικούς εργαζόμενους είναι ένας τραυματιοφορέας, ένας νοσηλευτής στην παθολογική και τρεις στα τακτικά ιατρεία.

Η ιχνηλάτηση συνεχίζεται.

 

 

ΠΗΓΗ


Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 642 access attempts in the last 7 days.