Αφήνουν έναν «Υπερήλικα-προβληματικό» να διαλύει την Υγεία στην Ηλεία;

Οι «Φωτογραφάκιδες» της κυβέρνησης ας Ξυπνήσουν
Χρήστος Χριστόπουλος: Δ/κτης Γ.Ν. Πύργου

Χρήστος Χριστόπουλος: Δ/κτης Γ.Ν. Πύργου

Στον «αέρα» το Νοσοκομείο του Πύργου – Παραιτούνται οι Παθολόγοι!

Εν μέσω πανδημίας και με τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας να είναι… οι «μεγάλοι ασθενείς» του νομού, η απραξία της 6ης ΥΠΕ αλλά, πρώτα απ’ όλα, η συμπεριφορά του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Χρήστου Χριστόπουλου, έχουν φέρει τα Νοσοκομεία ένα βήμα… πριν το κλείσιμό τους!

Η πρόσφατη μήνυση του κ. Χριστόπουλου στους Παθολόγους του Νοσοκομείου, το οποίο διοικεί και τους συναναστρέφεται κάθε μέρα, είχε σαν αποτέλεσμα… την παραίτησή τους.

Ήδη η Παθολόγος κα. Μαρία Καλαπόδη υπέβαλε την παραίτησή της χθες, ενώ το ίδιο προτίθεται να κάνει και η Παθολόγος κα. Θεοδώρα Νικολόπουλου, η οποία είναι μια από τους γιατρούς που έχουν μετακινηθεί από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Και για να φτάνουν γιατροί με αρκετά χρόνια θητείας στο Ε.Σ.Υ. στην παραίτηση, ξαναρχίζοντας τις καριέρες τους από την αρχή σε άλλα Νοσοκομεία, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι οι καταγγελίες τους για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και άσχημο κλίμα, είναι πέρα ως πέρα αληθινές.

Θα «αδειάσει» και άλλο το Νοσοκομείο…

Μέσα σε έναν χρόνο, από τον περασμένο Μάρτιο που η πανδημία του Covid-19 «χτύπησε» και τη δική μας «πόρτα», από το Νοσοκομείο του Πύργου έχουν αποχωρήσει 11 μόνιμοι και επικουρικοί ιατροί, ενώ τις επόμενες ημέρες φεύγει ένας ακόμα Χειρούργος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα έρχεται η συνταξιοδότηση των Διευθυντών της Ορθοπεδικής Κλινικής, της Χειρουργικής και της Οφθαλμιατρικής καθώς και τους Ακτινολογικού.

Και από εκεί και πέρα… μας μένει «άδειο» ένα ωραίο κτίριο!

Η υγεία στην Ηλεία ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Η πανδημία μόλις μας έχει δείξει τα «δόντια» της, τη στιγμή που τα Νοσοκομεία της Ηλείας αδειάζουν από γιατρούς αλλά… γεμίζουν από ασθενείς!

Οι εναπομείναντες γιατροί δίνουν καθημερινά «μάχες», ειδικά σε «σκληρές» Κλινικές όπως στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου του Πύργου, χωρίς κανένα εφόδιο με καμιά στήριξη από πουθενά.

Ένα χρόνο τώρα, ένα χρόνο πανδημίας, που είναι οι γιατροί, που είναι οι προσλήψεις, που είναι η στήριξη σε όλους αυτούς που πηγαίνουν το πρωί στη δουλειά τους και φεύγουν… τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας;

Το «ευχαριστώ» ήταν η μήνυση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου;

Ο Υπουργός Υγείας είναι άραγε ενήμερος για όλα αυτά;

Έχει σκοπό να κάνει κάτι;

Η απλά θα μείνουμε στο… «Ο Θεός να βάλει το χέρι του;»

 

ΠΗΓΗ: https://ilia.news/


Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 597 access attempts in the last 7 days.