Σε διάλυση η Παθολογική Κλινική και το Γ.Ν. Πύργου – Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης

Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης και του Υπουργείου Σε κίνδυνο η Υγεία των Ηλείων
Χρήστος Χριστόπουλος: Δ/κτης Γ.Ν. Πύργου

Χρήστος Χριστόπουλος: Δ/κτης Γ.Ν. Πύργου

  • Αποχωρούν άλλοι τρεις ιατροί ..σύνολο 4 τις τελευταίες μέρες .. και 15 επί θητείας του νυν Διοικητή
  • Να απομακρυνθεί ως επικίνδυνος για την υγεία των Ηλείων ο Διοικητής του Νοσοκομείου
Μετά την προ ημερών αποχώρηση της Μ. Καλαπόδη από την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου παραίτηση υπέβαλαν σήμερα και οι ιατροί Ε. Δρόσου και Θ. Νικολόπουλου ενώ επίκειται και αυτή της Ν. Αγαλιανού Ενδοκρινολόγου ( μοναδική στην Ηλεία).
 
Η παθολογική κλινική του Πύργου ( και η μονάδα covid 19 και η ΜΕΘ) μένει με τον εξής ένα ιατρό, τον Διευθυντή της παθολογικής Κ. Αλεξόπουλο..
Ένας απαράδεκτος Διοικητής παραμένει στην θέση του από έναν απαράδεκτο Υπουργό που ο μεν την ανικανότητα του και την διαλυτική ικανότητα του και η κυβέρνηση με την αδράνεια της κλείνουν την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου και τις μονάδες covid 19 και βέβαια και τις ΜΕΘ
 
Ουσιαστικά αναστέλλεται η λειτουργία του Νοσοκομείου αφού στο νευραλγικό τομέα της Παθολογίας οι Ιατροί τελειώνουν και καθίσταμαι άκυρο το εφημεριακό πρόγραμμα στην Ηλεία και αυτό μετά την ουσιαστική αδρανοποίηση του Παθολογικού της Αμαλιάδας και τίθεται σε κίνδυνο το εμβολιαστικό πρόγραμμα ( όπως και όσο αργά υλοποιείται)
 
Οι λύσεις, όπως η μετακίνηση ιατρικού προσωπικού από τα Κέντρα Υγείας στα Νοσοκομεία θα κλείσει αυτά, θα αναστείλει τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους πρωτοβάθμιας, φροντίδας, ή μεταφορά ιατρών από Πάτρα για ένα 24ωρο για αντιμετωπίσει 100 ασθενείς που δεν γνωρίζει είναι επικίνδυνη και εμβαλωματική.
 
Ένας νομός μένει ξεκρέμαστος εν μέσω πανδημίας ελέω Διοικητή και Υπουργείου
  • Ένας ανίκανος να διοικήσει και που χρησιμοποιεί αυταρχικές μεθόδους, μηνύσεις και απρεπή λόγια.
  • Μια ανίκανη κυβέρνηση που ουδέν έχει πράξει για να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στην Ηλεία που μόνο λόγια του αέρα έχει την ικανότητα να εκστομίζει ( θυμηθείτε τις αναγγελθείσες προσλήψεις 19 μόνιμων ιατρών ή πιο παλιότερα των 19 επικουρικών ..)
Ένα πολιτικό σύστημα ( της Ηλείας.. Βουλευτές, Περιφέρεια, Δήμαρχοι κλπ.) που απλώς παρακολουθεί (και δεν παρεμβαίνει) καθίσταται συνένοχο στο έγκλημα που εξελίσσεται σε βάρος της Υγείας του Ηλειακού λαού
 
Να αναστείλουμε την δράση τους, όλων αυτών, προτού αναστείλουν την λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου… και εμάς…
Οι πολίτες της Ηλείας έχουν τον λόγο και την δράση (?)

 

ΠΗΓΗ


Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 642 access attempts in the last 7 days.