Γ.Ν. Πύργου: Τρεις Πνευμονολόγοι και οι τρεις εκτός μάχης covid!

Καλούνται να συνεπικουρούν τους Παθολόγους και ήδη η μία επικαλείται αδυναμία
Καλούνται να συνεπικουρούν τους Παθολόγους και ήδη η μία επικαλείται αδυναμία

(ΚΛΙΚ για μεγέθυνση)

Την ώρα που το νοσοκομείο δέχεται ασφυκτικές πιέσεις με τους νοσηλευόμενους ασθενείς με κορονοϊό να έχουν γεμίσει τους θαλάμους της κλινικής covid, οι πνευμονολόγοι που θα έπρεπε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, εντέχνως το αποφεύγουν αφήνοντας τους 4 παθολόγους, τρεις εκ των οποίων τελούν υπό παραίτηση, να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η μοναδική Πνευμονολόγος του Γ.Ν. Πύργου, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και Συντονίστρια Διευθύντρια των ΤΕΠ, που έχει την διοικητική και επιστημονική ευθύνη της ΜΕΘ και της ΜΕΘ covid-19, δηλώνει… αδυναμία να απασχοληθεί με την κάλυψη περιστατικών covid λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων της!

Την ίδια στιγμή, με έγγραφό της προς τη Διοίκηση του Γ.Ν. Πύργου (Γ.Ν. Ηλείας) ενημερώνει πως και οι δύο συνεργάτες Πνευμονολόγοι, μία που έχει μετακινηθεί από το Γ.Ν.  Αμαλιάδας και ένας ιδιώτης που έχει υπογράψει σύμβαση μέχρι τον Ιούνιο, αδυνατούν και αυτοί να αναλάβουν τη διοικητική και ιατρική ευθύνη της κλινικής covid, επικαλούμενοι ότι το Νοσοκομείο Πύργου δεν διαθέτει στον Οργανισμό του Πνευμονολογική κλινική.

 

ΠΗΓΗ


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 520 access attempts in the last 7 days.