Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Πύργου: Καταγγέλλουν για αυταρχισμό το διοικητή

Χρήστος Χριστόπουλος: Δ/κτης Γ.Ν. Πύργου

Χρήστος Χριστόπουλος: Δ/κτης Γ.Ν. Πύργου

Σε καταγγελία εναντίον του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Χρήστου Χριστόπουλου, προέβη με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, κάνοντας λόγο για αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά του διοικητή κυρίως απέναντι στην πρόεδρο του συλλόγου.
 
Ειδικότερα η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Πύργου καταγγέλλει την αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά του διοικητή του νοσοκομείου Πύργου κ. Χριστόπουλου, ο οποίος με απρεπή και απαξιωτικό τρόπο χαρακτήρισε την πρόεδρο του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ως “τελευταία τρύπα του ζουρνά”, για έγγραφο που είχε καταθέσει ο σύλλογος για θέματα που άπτονται την προφύλαξη και την ασφάλεια των εργαζομένων και των ασθενών – πολιτών από την πανδημία COVID-19.

Η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει την στάση του διοικητή για τους εκπροσώπους και κατά επέκταση για τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Πύργου.

Το ΔΣ δηλώνει ότι δεν εκφοβίζεται αλλά με τόλμη και αποφασιστικότητα θα συνεχίζει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΠΗΓΗ


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 476 access attempts in the last 7 days.